Copy
Nieuwsbrief augustus
View this email in your browser


Beste <<Voornaam>>

Hier hij dan! Eindelijk! De eerste nieuwsbrief in deze vorm!
Hoewel er nog wat bijgeschaafd mag worden, ben ik niet ontevreden. Deze nieuwsbrief is in het leven geroepen omdat er  momenteel veel nieuwe dingen georganiseerd worden in de praktijk en ik graag zie dat iedereen op de hoogte is, ook de mensen die geen facebookaccount hebben. Langs deze weg denk ik iedereen die daar behoefte aan heeft te kunnen bereiken.


 

Wat is de verwachting...


Het is de bedoeling dat mijn nieuwsbrief gemiddeld 1 keer per maand verstuurd zal worden. Items die je kunt verwachten zijn:

- Events die georganiseerd worden
- Welke kindjes zijn geboren
- Praktijknieuws
- Blog van mijn hand
- Column van, over en door (ex)Cliënten
- ........


 
De 100ste Natuurlijk bij Jeanny Baby is geboren!!


Op 4 augustus j.l. was het dubbel feest! De 100e Natuurlijk bij Jeanny Baby werd geboren. Een meisje! Haar naam is Linne.
Bij een feestje hoorden natuurlijk cadeautjes.
Borduurservice Annelot heeft ook dit keer weer wat leuks weten te versieren met een tekst.

Omdat ik caseload  en solo in de praktijk werk, beperk ik het aantal inschrijvingen per maand tot een maximum. De 100e baby is daardoor dan ook een echte mijlpaal! Een paar feitjes op een rij:

Van deze  100 baby's  waren er:
- 48 meisjes
- 52 jongens

De meeste werden geboren op een:
- Donderdag

De meest populaire jongensnaam was:
-Finn

De meisjesnaam die het meest gekozen werd was:
- Maud

De meeste kindjes werden:
- Thuis geboren

Er werden kindjes geboren in:
- Nederland, Duitsland, België en TurkijeNogmaals proficiat mama en papa van Linne! 
 

Geboorteaankondigingen


De geboorteaankondigingen van deze kindjes zijn inmiddels al een tijdje op facebook te lezen. Wil je de geboorte aankondigingen van deze kindjes, maar ook van alle andere kindjes die aangekondigd zijn lezen en heb je geen facebookaccount, Klik dan hier

Deze maand zijn geboren:


Eind in zicht...

Gedurende de afgelopen maanden is er hard gewerkt in de praktijk.
Er hebben veel klussen tegelijkertijd plaatsgevonden en toen de ene klus net was afgerond, stond de volgende klusjesman weer klaar om met een nieuwe taak te beginnen.
De verbouwing zit nu in een afrondende fase. Er worden nog wat "puntjes op de i" gezet en er moeten nog enkele meubels worden gemaakt. Het eind is dus echt in zicht. Maar al dat "geklus" heeft van mijn cliënten in de afgelopen maanden behoorlijk wat flexibiliteit gevraagd. Niemand wist waar het consult plaats zou gaan vinden, tot het moment van het consult zelf. Want was het de ene week in de keuken, dan kon het zomaar zo zijn dat je vervolgens een keer in de praktijk en dan de keer die daar op volgde toch weer in de keuken plaats moest nemen. Sinds een aantal weekjes zit ik echt in de praktijk waardoor er toch weer wat meer rust ontstaat. Ik wil iedereen langs deze weg hartelijk bedenken voor de flexibiliteit en steeds fijne, hartelijke leuke reacties op de "georganiseerde chaos".

 
Dank je wel!


De meest bijzondere klus, met het grootste "wow - effect" was toch wel de muurschildering. Murals Artist James Jetlag (ja hoor, ga maar even naar google, tik zijn naam in, kijk en bewonder. Maar kom dan ook even terug om mijn nieuwsbrief af te lezen.)  heeft hier werkelijk wonderen verricht. Hij heeft zich laten inspireren door de magie in de ruimte. Iedereen die de ruimte al bezocht heeft, begrijpt wat ik met deze magie bedoel.
 

De reacties van mensen die de schildering voor het eerst zagen waren dan ook alles zeggend. Mensen waren verwonderd, verbaasd of sprakeloos. Deze artiest heeft voor deze opdracht waarin hij veel vrijheid gekregen heeft, zijn talenten optimaal kunnen benutten en daarmee dit fantastisch, verbluffend resultaat bereikt.

Baby Sam, waarmee alles binnen mijn praktijk ooit begonnen is, pronkt vanaf nu in een immens formaat op de grote muur van mijn praktijk. Ook alle andere elementen in de schildering hebben een grote betekenis binnen mijn werk, het leven, zwangerschap, geboren worden en de natuur. Ik ben echt supertrots op het resultaat en kan zelf nog dagelijks vol verbazing staan te kijken, wanneer ik de schildering voor de zoveelste keer bewonder.


 

Feest in augustus en september voor:


Anne
Bibi
Blythe
Danté
Gianluca
Isabel
Jarno
Jimmy
Lars
Math
Mees
Quinn
Raf
Sam
Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag!! 


Eventually - events

Het hele doel van de verhuizing en dus de verbouwing en dus de chaos was om een locatie te hebben waar er de mogelijkheid zou zijn om workshops, lezingen en andere leuke groepsactiviteiten te kunnen organiseren. Nu het einde van de verbouwing in zicht komt, ben ik langzaamaan gestart met het organiseren van verschillende bijeenkomsten. Er zijn inmiddels al leuke avonden gepasseerd, waarin verschillende onderwerpen aan bod kwamen. Het was gezellig, leerzaam en informatief. De reacties van deelnemers zijn positief en de reacties op de gekozen onderwerpen en het aantal inschrijvingen is ook positief. Dit stimuleert mij om er voorlopig zeker mee door te gaan. Er zijn leuke onderwerpen ingestuurd n.a.v. mijn oproepje en ik ben druk op zoek naar geschikte partners om deze avonden / dagen met de vele verschillende onderwerpen vorm te gaan geven.

Wil jij op de hoogte blijven van alle events, dan kan je de informatie hierover, met onderwerpen, data & tijdstippen terugvinden op mijn website. Of je klikt hier, dan kom je vanzelf op de juiste pagina terecht.

Heb je een facebookaccount abonneer je dan op mijn evenementen. Dan komen alle toegevoegde events vanzelf in je tijdlijn voorbij. Klik Hier om naar de evenementenpagina op facebook te gaan. 

Jouw ervaring delen in de Nieuwsbrief?


Lijkt het jou leuk om een plek in deze nieuwsbrief te krijgen? Wil je graag je bevalverhaal delen? Een leuke foto van je groter groeiend kindje, een prachtige foto van jullie kindje, of wil je iets anders delen? Dat kan! Stuur je bijdrage naar info@natuurlijkbijjeanny.nl
Wie weet kies ik jouw bijdrage uit als item voor de volgende nieuwsbrief!

 
Copyright © 2016
Natuurlijk bij Jeanny
All rights reserved.


Email:
info@natuurlijkbijjeanny.nl


verander je voorkeuren voor het ontvangen van emails
afmelden

 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Natuurlijk Bij Jeanny · Kapelaan Berixstraat 10 · Heerlen, Limburg 6411 ER · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp