Copy
Individueel, kleinschalig, weinig massatoerisme: de nieuwe sleutelwoorden
Bekijk deze e-mail online
Nieuwsbrief mei - Afrika reizen en blog

Inmiddels werken we al 2 maanden op volle toeren vanuit huis en benutten we iedere kans om ervoor te zorgen dat we klaar zijn voor het nieuwe seizoen. De ene nieuwe rondreis na de andere wordt gemaakt, de website nemen we goed onder de loep en bijna iedere week komt er een nieuwe blog online.

Vandaag laten we u alle inspanningen van de Afrika afdeling zien. Zij leggen onder andere uit waarom Rwanda, de Seychellen en Namibië goede bestemmingen zijn voor als we weer mogen reizen. Individueel, kleinschalig, weinig massatoerisme: dit zijn enkele sleutelwoorden voor dé nieuwe reistrends van de toekomst.
 
Natuurlijk zien we liever dat we snel weer nieuwe rondreizen samenstellen en dat er groen licht is om te reizen. We missen de gezellige, informerende en inspirerende gesprekken met onze klanten en kunnen niet wachten op de dag dat dit weer kan. Hoewel de maatregelen in ons land deels zijn versoepeld, blijft het advies om alleen te reizen indien dit noodzakelijk is. Daarbij zijn we ook afhankelijk van de maatregelen in de Afrikaanse en Aziatische landen. We hebben om die reden besloten om al onze reizen tot en met 30 juni om te boeken naar een datum later dit jaar (of men kiest voor een corona-voucher).
 
Keep in touch en veel leesplezier!
Team PANGEA Travel

Strand van de Seychellen
Droomreis Seychellen
Dromen, dat is wat we kunnen en blijven doen. Kijk maar eens naar de Droomreis Seychellen. Tijdens deze luxe reis bezoekt u de drie hoofdeilanden (Mahé, La Digue en Praslin) van de Seychellen. Afrika specialist Esther heeft al meerdere keren deze droombestemming bezocht.

''Zodra het weer kan, pak ik mijn koffers en ga ik weer genieten van de parelwitte stranden. De Seychellen heeft een groot aanbod aan kleinschalige accommodaties en men heeft er oog voor de natuur. Duurzaamheid staat op nummer 1 - zowel bij de lokale organisaties, als bij de accommodaties.''

Droomreis Seychellen:
 • veel keus in kleinschalige accommodaties
 • veel natuur en prachtige, rustige stranden
 • unieke flora en fauna, zowel op Mahé, La Digue als Praslin
 • geen massatoerisme: tot rust komen met uw eigen reisgezelschap
Verder dromen over de Seychellen? Neem contact op met Esther
Gorilla in Volcanoes National Park
Luxe Reis Rwanda
Afrika specialist Vincent heeft zijn handen uit de mouwen gestoken voor een nieuwe luxe reis Rwanda, waar de hoogtepunten van het land gecombineerd worden met een verblijf in de meest luxueuze lodges, op de beste locaties. Het One&Only Nyungwe House bevindt zich op een prachtige heuvel, omringd door het eeuwenoude Nyungwe Forest.

''Voor mij is Rwanda een ware ontdekking. Voor een relatief klein land heeft Rwanda een unieke flora en fauna. Het bezoek aan de gorilla’s was een ‘once in a lifetime’ ervaring en het Volcanoes National Park heeft een indrukwekkend landschap. U maakt kennis met het beste van Rwanda tijdens deze comfortabele rondreis.''
 
Luxe Reis Rwanda:
 • Rwanda is een exclusieve, unieke en ongerepte bestemming
 • u verblijft in de allerbeste lodges met veel luxe en comfort
 • ervaar de indrukwekkende parken Nyungwe Forest en Volcanoes National Park
 • korte reisdagen, waardoor u meer tijd overhoudt op de bestemmingen
Sta oog in oog met chimpansees en gorilla's in Rwanda
Luchtballon in Namibië
Selfdrive Namibië Noord en Zuid
Een andere bestemming waar u zich op kunt oriënteren voor een reis in de toekomst, is Namibië. Afrika specialist Esther heeft de voorbeeldreis Selfdrive Namibië Noord en Zuid samengesteld na haar fantastische studiereis.

''In Namibië had ik regelmatig het gevoel alleen op de wereld te zijn: uren rondrijden zonder andere auto’s tegen te komen! De Sossusvlei, de Fish River Canyon, de kustplaatsen Walvisbaai en Swakopmund en het wildlife in het Etosha National Park. Beleef het tijdens een selfdrive door Namibië!''
 

Selfdrive Namibië Noord en Zuid:
 • kleinschalige en afgelegen accommodaties, midden in de natuur
 • uitgestrekte en unieke landschappen
 • safari’s in o.a. het Etosha National Park
 • veel vrijheid en privacy met een eigen huurauto
Meer weten over deze safaribestemming? Bel of mail gerust
Motswari Safari Lodge - Timbavati in Zuid-Afrika
7 x culinaire tips en hotspots in Kaapstad en Stellenbosch
Zuid-Afrika heeft op culinair gebied ontzettend veel te bieden en het land is dan ook bij uitstek dé culinaire bestemming die bij iedere foodie hoog op de bucketlist prijkt. Maar waar moet u precies zijn voor al die culinaire hoogstandjes?

Zuid-Afrika specialist Wendy vertelt in haar blog meer over de culinaire pareltjes Kaapstad en Stellenbosch en de verscheidenheid aan eetgelegenheden die deze steden bieden.

''Ziet u zichzelf al een bezoek brengen aan het bruisende Kaapstad, waar de culinaire hotspots als paddenstoelen uit de grond schieten? Of genieten in de wijnhoofdstad Stellenbosch van een wijnproeverij in één van de vele wijnhuizen, vaak vergezeld door verschillende lekkernijen? Lees mijn blog dan snel verder.... ''
Blog: 7 x culinaire tips en hotspots in Kaapstad en Stellenbosch
Social Media PANGEA Travel
Volg onze Socials!
Waarschijnlijk bent u op dit moment veel thuis en heeft u meer tijd om onze socials in de gaten te houden! We zijn actief op Instagram (stories) en Facebook, waarin we mooie voorbeeldreizen uitlichten, met een leuke quiz uw reiskennis testen, inspirerende top 5 lijstjes geven, tips en reisinspiratie over onze bestemmingen delen en nog veel meer. Het is altijd een feest om na te denken over uw volgende reis, ook al moet dat nog een tijdje wachten. Volg ons daarom op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste reistrends! #reisinspiratie
PANGEA Travel
Facebook
Instagram
LinkedIn
www.pangeatravel.nl
Share Share
Forward Forward
PANGEA Travel
Facebook
Instagram
LinkedIn


Wilt u veranderen hoe u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw profiel bijwerken of uitschrijven van deze e-maillijst