Copy
5 reisideeën voor dit najaar en de winter!
Bekijk deze e-mail online
Meisje op fiets in Cambodja

Nog niet op vakantie geweest in de drukke zomermaanden of weer zin in een vakantie? We hebben vijf mooie reizen geselecteerd die juist in de komende maanden ideaal zijn om te maken. De toeristische plekken zijn vaak minder druk, het klimaat is aangenamer en de natuur is op haar mooist. PANGEA Travel heeft een breed scala aan voorbeeldreizen naar onderstaande bestemmingen. Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Stel met één van onze reisspecialisten uw ideale rondreis samen, pak uw koffers en voordat u het weet staat u aan de andere kant van de wereld!
 
Veel leesplezier!
Team PANGEA Travel

Kleurrijke schoenen in India
Rivier de Ganges in Varanasi
 • Rajasthan is van november tot februari het aangenaamst. Het is nog steeds warm, maar relatief koel in vergelijking met onze zomermaanden.
 • De kleurrijke woestijnsteden zijn extra mooi in deze maanden. Geniet van pracht en praal én ontdek het alles overtreffende Varanasi aan de heilige Ganges.
 • U overnacht tijdens deze reis in ‘Haveli’s’. Dit zijn bijzondere heritage-panden. Reisspecialist Mieke heeft dit zelf ervaren en geeft u graag enkele tips in haar blog!
Ontdek ons unieke aanbod naar India
Leeuw in Zuid-Afrika
uitzicht nabij Knysna
 • De reis is ideaal in september tot en met november, ook de favoriete reismaanden van onze reisspecialisten.
 • De Zuid-Afrikaanse lente komt eraan. De temperaturen zijn aangenaam in zowel de safarigebieden als in de Kaap.
 • Er is een breed aanbod van kleinschalige lodges. Hierdoor zijn er nog genoeg mogelijkheden om uw rondreis dit najaar nog te regelen.
Nieuwsgierig naar onze andere reizen in Zuid-Afrika?
bord op strand van Sri Lanka
uitzicht op Lion's Rock
 • Tijdens het groene seizoen is het enerverende treinritje van Peradeniya naar Nanu Oya extra mooi: de theevelden staan in volle bloei!
 • De drukke maanden van juli en augustus zijn voorbij. Ervaar Sri Lanka in een rustigere periode.
 • Deze reis vinden wij zo leuk omdat u overnacht in kleinschalige boutique accommodaties, waar de service hoog in het vaandel staat.
Wist u dat we meer reizen naar Sri Lanka aanbieden?
Taipei 101
Kleurrijk kraampje in Taiwan
 • Boek in september en ontvang een gratis huurauto upgrade! Met een goedverzekerde huurauto en een voorgeprogrammeerde GPS-lijst heeft u alle vrijheid onderweg.
 • Taiwan kent van oktober tot en met december aangename temperaturen en een droog klimaat.
 • Combineer de wereldstad Taipei met het rustige Alishan en de adembenemende Taroko Kloof. Extra bijzonder: in deze periode staan de valleien in volle bloei!
Klik hier voor meer reisinspiratie naar Taiwan
Gnoe in Tanzania
Snorkelen in Zanzibar
 • Dé perfecte break in de herfstvakantie! September en oktober zijn uitstekende maanden voor zowel het maken van een safari én een verblijf aan het strand van Zanzibar.
 • Van november tot half december zijn de meeste prijzen lager en;
 • trekken de vele kuddes gnoes naar Tanzania, bijzonder om te zien!
Meer reismogelijkheden voor Tanzania
Sebastiaan (links) en Berry (rechts)
! Time for a change ! 
 
PANGEA Travel heeft een nieuwe eigenaar. Na ruim 15 jaar directeur te zijn geweest, heeft Berry ter Horst het stokje overgedragen aan Sebastiaan Parqui.

Berry: "Ik ben blij met deze nieuwe stap. Natuurlijk brengt het veranderingen met zich mee, maar voorop staat dat de succesfactoren van PANGEA gehandhaafd blijven. Ik blijf tot 1 oktober 2018 op kantoor operationeel en ik ben nog één jaar als adviseur op de achtergrond betrokken bij PANGEA. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst van PANGEA bij Sebastiaan in goede handen is!''
www.pangeatravel.nl
Share
Forward


Wilt u veranderen hoe u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw profiel bijwerken of uitschrijven van deze e-maillijst