Copy
Top 5 reizen van PANGEA Travel
Bekijk deze e-mail online
Relaxen op strand

Nog even en Nederland gaat grotendeels over in de zomerstand. Het is rustiger op de weg, kinderen zijn vrij van school en met een beetje geluk kunnen we genieten van lange en zwoele zomeravonden. De zomer laat zich nu alvast van haar beste kant zien!

Veel reizen voor de zomer zijn al geboekt. Heeft u uw reisplannen nog niet vastgezet? Dan inspireren we u graag met de bestemmingen die dit jaar al veel geboekt zijn. Met onze 15-jarige ervaring en goede contacten kunnen we ook zeker zijn dat wij beschikbare hotels vinden en de reis daadwerkelijk voor u kunnen verzorgen. De bestemmingen kennen wij uiteraard uit eigen ervaring zodat we de reis verder kunnen afstemmen op uw wensen en u kunt genieten van een heerlijke (zomer)vakantie!
 
Veel leesplezier!
Berry ter Horst
Directeur & Trotse eigenaar

Baby olifant in Zuid-Afrika
Combineer avontuurlijk Zuid-Afrika met tropisch Mauritius
Een combinatie van safari’s maken, genieten van natuurschoon én ontspannen op een tropisch eiland? Dat is de combinatiereis Zuid-Afrika & Mauritius in een notendop. Tijdens uw verblijf in Zuid-Afrika ligt de focus op natuur en het spotten van wilde dieren. Zo kunt u prachtige wandeltochten maken in de Magoebaskloof of genieten van de prachtige vergezichten van de Panoramaroute. U verblijft in twee verschillende wildparken aangrenzend aan het Kruger National Park, waar u grote kans hebt om de befaamde Big 5 te spotten. U sluit uw reis af op de witte zandstranden van Mauritius. Ook hier zult u zich niet vervelen! Maak bijvoorbeeld een mooie boottocht op zoek naar de dolfijnen of ontdek de groene binnenlanden. Een ideale periode om deze reis te maken is tussen april en november, zodat u optimaal kunt genieten van het goede weer in Zuid-Afrika en Mauritius.
Meer Zuid-Afrika combinaties
Vissersboot op Zanzibar
Safari en ontspanning tijdens de rondreis Tanzania en Zanzibar
Tanzania is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke reis. Tanzania biedt de mogelijkheid om wild te spotten en te genieten van zon, zee en strand! Het wereldberoemde Serengeti National Park staat bekend om de vele leeuwenfamilies en de grote migratie van de wildebeesten, zebra’s en antilopen. Combineer de Serengeti met het meest dichtbevolkte wildpark; de Ngorongoro Krater. Grote kans dat u hier een neushoorn spot! Het hele jaar door is dit deel van Tanzania goed te bereizen. Na de enerverende gamedrives kunt u heerlijk vertoeven op het kruideneiland Zanzibar. In het bruisende Stone Town loopt u zo de medina in met talloze smalle straten en verborgen plekjes. Aan de noord- of oostkust kunt u heerlijk ontspannen op het strand of aan het zwembad van uw gekozen accommodatie
Nieuwsgierig geworden naar Tanzania en Zanzibar?
Strand van Sri Lanka
De highlights van Sri Lanka
Het beste van Sri Lanka in één reis: samen met een privégids en chauffeur reist u naar de highlights van Sri Lanka! U bezoekt de theevelden van Nuwara Eliya, natuurparken zoals het Yala National Park, de culturele bezienswaardigheden van Sigiriya en Kandy en natuurlijk de prachtige stranden (afhankelijk van het seizoen in het oostelijke Trincomalee of het zuidelijke Unawatuna). Tel daarbij de vriendelijke locals en een heerlijke cuisine op en je hebt een zorgeloze prachtvakantie! Voor vertrek tot en met oktober bekijkt u de Hoogtepunten Sri Lanka Zomer reis en voor vertrek vanaf november geldt de Hoogtepunten Sri Lanka Winter reis.
 
SPECIALE ACTIE!
Als u de hoogtepuntenreis (winter of zomer variant) voor 30 juni 2018 bij ons boekt (met vertrek tot en met april 2019) ontvangt u een korting van € 250,- per persoon op de reissom. Ter indicatie: de prijs van de reis met vertrek in november 2018 zal dan ongeveer € 2.200,- per persoon zijn, inclusief de vliegreis (afhankelijk van prijs en beschikbaarheid van de vliegreis).

Let op: deze aanbieding is uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen.
Interesse in deze eenmalige juni actie?
Japan
De Highlights van Honshu
We willen ook graag de Honshu Highlights reis in het zonnetje zetten. Als Japan op uw wensenlijstje staat, dan is deze reis de perfecte kennismaking. Alle hoogtepunten van het bekendste eiland van Japan, Honshu, worden aangedaan. Het is een zeer afwisselende reis waarbij u comfortabel per trein en bus reist en ondertussen de steden Tokyo en Kyoto aandoet. Na een bezoek aan de indrukwekkende Mount Fuji en de heilige berg Mount Koya maakt u ook kennis met het Japanse platteland in Shirakawa-go en het vriendelijke Takayama. De reis wordt afgesloten met het verkennen van Hiroshima en Osaka. U verblijft afwisselend in westerse hotels en in traditionele Japanse accommodaties.
Ontdek bijzonder Japan!
Rijstvelden in Vietnam
Vietnam van Noord naar Zuid
Tot slot is de rondreis Vietnam; van Noord naar Zuid een populaire reis uit ons aanbod. En niet voor niets! In deze 15-daagse reis zakt u vanaf Hanoi en de betoverende Halong Bay af naar het zuiden. U slaat geen hoogtepunt over! Een vleugje natuur komt aan bod in bijvoorbeeld het Phong Nha-Ke Bang National Park, alsmede het lieflijke stadje Hoi An, waar u heerlijk kunt ontspannen aan de zee. In het zuiden mag de wereldstad Ho Chi Minh City en de levendige Mekong Delta niet ontbreken. Tijdens deze afwisselende reis wordt u begeleid door deskundige privégidsen en chauffeurs. Om de lange afstand van Danang naar Ho Chi Minh City te overbruggen reist u per binnenlandse vlucht.
Meer reismogelijkheden naar Vietnam
Schaaltjes in Vietnam
Onze nieuwe Privacy Policy
U heeft er vast al over gehoord of gelezen: per 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese privacywet in werking. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bevat nieuwe privacy regels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen. Omdat wij veel waarde hechten aan uw vertrouwen in onze organisatie hebben ook wij onze Privacy Policy aangepast.

Wat betekent dit voor u? U deelt bijvoorbeeld persoonsgegevens met ons zodat wij uw reis kunnen verzorgen. Deze gegevens zijn essentieel om uw vliegreis of hotel te reserveren. Hierin verandert niets. Echter, voor het delen van bijzondere persoonsgegevens (bijvoorbeeld over uw gezondheid, geloof etc.) hebben wij uw schriftelijk toestemming nodig. Deze gegevens worden (indien noodzakelijk) bij ons opgeslagen. Met de bedrijven die ons boekingssysteem beheren, hebben wij een verwerkersovereenkomst afgesloten. Zo zijn uw gegevens veilig. Meer hierover leest u in onze Privacy Policy. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met info@pangeatravel.nl. Wij helpen u graag!
PANGEA's Privacy Policy
www.pangeatravel.nl
Share
Forward


Wilt u veranderen hoe u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw profiel bijwerken of uitschrijven van deze e-maillijst