Copy

Nieuwsbrief april 2018
Inschrijving clubtoernooi en -etentje geopend


Beste voornaam,

Hierbij onze nieuwsbrief voor april 2018. Naast wat info over de komende activiteiten en de planning van de resterende trainingen bezorgen we jou ook een last minute aanbod van Intersport. Lees ook zeker onze oproep voor wedstrijdleiders.

Wedstrijdleiders

Onder het motto KiLL zoekt ... doen we nogmaals een oproep naar leden die bereid zijn om de opleiding tot wedstrijdleider te volgen bij Badminton Vlaanderen.

Om in de toekomst in regel te zijn met het vernieuwde competitiereglement (C320) zullen we voor onze thuiswedstrijden over officiële wedstrijdleiders moeten beschikken. Momenteel hebben we er slechts enkele en volgens ons is twee wedstrijdleiders per competitieploeg een gezond streefcijfer.

Er zijn momenteel twee opleidingen gepland:
  • Tienen - maandag 14 en dinsdag 15 mei (telkens van 19u tot 23u)
  • Beerse - zaterdag 4 augustus (van 9u30 tot 16u)
De kosten voor de opleiding worden gedragen door de club. Voor meer informatie of om je aan te melden, kan je nog tot het einde van de maand terecht bij Stijn.

Clubtoernooi & clubetentje - Zaterdag 5 mei

Het is zover! De inschrijvingen voor ons jaarlijks clubtoernooi zijn geopend.

We verwachten jullie op zaterdag 5 mei vanaf 13u in de sporthal van de UCLL in Heverlee. De eerste wedstrijden worden aangevat om 14u.

Zoals vorige jaren spelen we dubbelwedstrijden met gemengde en steeds wisselende teams. Opdat dit leuke wedstrijden zou opleveren, worden deze teams samengesteld uit spelers met een gemengd niveau. Voor wie wil is er een ook de mogelijkheid om zich in het enkelspel te meten met andere clubleden. Iedereen is welkom, zowel recreanten met wat minder spelervaring als de meer gevorderde spelers. Deelnemen is belangrijker dan winnen!!!

Na een namiddag stevig badmintonnen worden we om 19u30 verwacht in restaurant De Waaiberg (Tervuursevest 60 | op de ring tegenover de hoofdingang van OHL), voor een subliem buffet in drie gangen. Voor 30 euro per persoon mag je onbeperkt aan het buffet aanschuiven, en krijg je 2 glazen wijn en 1 glas water of frisdrank. Ook je partner is zeer welkom, maar die betaalt wel 40 euro.

Voor de praktische organisatie vragen we wel om op voorhand in te schrijven. Mail daarom nu of ten laatste vóór 23 april en vermeld of
  • je deelneemt aan het dubbelspel op het clubtoernooi,
  • je deelneemt aan het enkelspel op het clubtoernooi,
  • je deelneemt aan het clubetentje in De Waaiberg,
  • je je partner meebrengt naar het clubetentje.
Indien je mee gaat eten schrijf dan ook het gepaste bedrag vóór 30 april over op de rekening van de club (BE47 7350 4390 1780) met vermelding van je naam en 'clubtoernooi 2018'.

Training

Nog wat meer kalendernieuws... Een overzicht van de resterende trainingsmomenten:
 
Datum Uur Groep Locatie
do 12/04 21:00 recreanten UCLL
ma 23/04 21:00 recreanten SportOase
do 26/04 21:00 recreanten UCLL
ma 30/04 21:00 recreanten SportOase
do 3/05 21:00 recreanten UCLL

Actie Intersport

Om af te sluiten hebben we nog wat nieuws van onze partner, Intersport Herent.

Zij hebben sinds kort een nieuwe Yonex ST-7000 bespanningsmachine aangekocht. Op die manier leggen ze zich verder toe op badminton en is de kwaliteit van de bespanning gegarandeerd!

Verder bieden ze ons, last minute, nog een paasactie aan. Tot het einde van de paasvakantie krijg je bij aankoop 50% korting op je tweede artikel.

KiLL Leuven

website
website
Facebook
Facebook
mail
mail
Contacteer ons:
KiLL Leuven - info@kill-leuven.be

Deze email werd verstuurd naar voornaam naam (<<Email>>).
Je ontvangt deze email omdat je lid bent van KiLL Leuven.

Indien je deze nieuwsbrief onterecht ontvangt, neem dan contact met ons op via email.
 
Email Marketing Powered by Mailchimp