Copy
Informatie en nieuws van de Felixx.Groep
Felixx.Groep

Bussum, 6 april 2017

<<Aanhef hoofdcontact>>,

Met plezier hebben wij vast mogen stellen dat de informatie die wij middels deze maandelijkse nieuwsbrief delen goed benut wordt. We zijn zelfs op zoek naar uitbreiding van ons team. Helemaal onderaan de nieuwsbrief ziet u onze oproep aan u. Wij hebben namelijk een mooie uitdaging voor een jonge starter!

Daarnaast attenderen wij u graag op de beschikbare informatie over de volgende onderwerpen:
  • onze adviesmogelijkheden ten behoeve van de gewijzigde pensioenrichtleeftijd;
  • de mogelijkheid van juridisch gecontroleerde arbeidscontracten;
  • stijgende woningprijzen als aanleiding voor het checken van de herbouwwaarde in uw verzekering;
  • onze nieuwe pensioenbrochure voor de DGA
  • de kostbare achterstand bij herkeuring door het UWV
  • hoe u uitglijders voor wat betreft de wet WIA voorkomt;
  • de start van het evenementen seizoen.
Wij wensen u veel leesplezier en inzicht!

Met vriendelijke groet,

Borgert Tegel mpla/Crov, Sander Sanders mpla, George Linck en Arthur Borghoff

Felixx.Groep
Wetsvoorstel uitfaseren PEB door de Eerste kamer!

Gewijzigde pensioenrichtleeftijd vraagt om
wijziging pensioenregeling

De AOW-leeftijd wordt op 1 januari 2022 verhoogd naar 67 jaar en 3 maanden. Hierdoor ontstaat er weer een verschil tussen de pensioenrichtleeftijd van 67 jaar en de AOW-leeftijd. Met ingang van 1 januari 2018 wordt de pensioenrichtleeftijd verhoogd van 67 naar 68 jaar.

De gewijzigde pensioenrichtleeftijd dient te worden doorgevoerd in lopende en nieuwe pensioenregelingen. Deze regelingen moeten worden aangepast aan de gewijzigde uitgangspunten van de fiscale wetgeving voor 2018.

...lees het hele bericht op Felixxpensioen.nl 

Juridisch gecontroleerd arbeidscontracten nodig?


Zijn uw arbeidsovereenkomsten nog up-to-date? Houdt u rekening met ziekte na uitdiensttreding? Mag u wel een proeftijdbeding opnemen? Bekijk de video en laat ons uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen.

 
Klopt uw verzekerde herbouwwaarde nog wel?

Weet u de herbouwwaarde van uw woning of bedrijfspand?

Uw woning of bedrijfspand is verzekerd op basis van herbouwwaarde. Dit is de waarde die benodigd is om uw woning na totaalverlies opnieuw in zijn geheel op te bouwen. Wanneer de verkoopwaarde stijgt dan stijgt ook de herbouwwaarde.

...lees verder op ElswoutGroep.nl

Neem pensioen mee in het evaluatiegesprek!

Onze nieuwe pensioenbrochure voor de DGA staat online


Welke mogelijkheden heeft een DGA? 

Wanneer uw pensioen niet ondergebracht is bij een pensioenfonds of wanneer een aanvullend pensioen wenselijk is zijn er veel mogelijkheden om uw pensioen te regelen of aan te vullen. Felixx.® helpt u bij het maken van deze keuzes en bij de uiteindelijke selectie van de pensioenoplossing die bij u past.

download de brochure directl

Achterstand herkeuringen UWV kost werkgevers miljoenen

Dwing herkeuring af bij het UWV!

De achterstand op het gebied van herkeuringen bij uitkeringsinstantie UWV kost werkgevers honderden miljoenen per jaar. Volgens het onderzoeks- en adviesbureau Aon Hewitt’1 zouden de kosten voor werkgevers circa 870 miljoen lager kunnen zijn wanneer de UWV de capaciteit wel op orde heeft. Of u als werkgever eigenrisicodrager bent voor de WGA of wanneer u publiekelijk (dus via het UWV) verzekerd bent, u heeft de mogelijkheid om een herkeuring door het UWV af te dwingen.

...lees het hele bericht op FelixxHR.nl 

Wet WIA laat u goed informeren als u geen uitglijders wilt maken!


Wanneer uw medewerkers ziek worden, heeft u als werkgever een aantal verplichtingen en risico’s. Als het gaat om de kosten van zieke werknemers krijgt u als werkgever te maken met wettelijke regelingen, zoals de WULBZ, Wet van Poortwachter, Wet BeZaVa en de WIA. Bekijk de video en laat ons uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen.
 
 
Regelingen sociale verzekeringen bij 36% van de werkgevers onvoldoende bekend

Het evenementen seizoen barst weer los!

Het organiseren van een evenement kost vaak veel tijd en geld. Hoewel u zich goed voorbereidt, kan er altijd iets misgaan. Door onverwacht noodweer moet u het evenement plotseling afgelasten. Of een artiest kan zich op het laatste moment ziekmelden. En een bezoeker kan u aansprakelijk stellen voor schade.

...lees verder op Elswout.nl

Regelingen sociale verzekeringen bij 36% van de werkgevers onvoldoende bekend

Mooie start voor een jonge Pensioen Fiscalist (m/v)

Pensioen is niet het eerste waar rechtenstudenten in hun laatste jaar aan zullen denken. Laat staan dat een loopbaan in pensioenadvies tot de mogelijkheden behoort en interessant is. Denkt u bij  het lezen van dit bericht wellicht aan een afstudeerder in uw omgeving? Deel onze vacature dan met hem of haar, wij gaan graag met diegene in gesprek. 

...kijk en deel onze vacaturepagina

De Felixx.® Groep:


Samen voorzien wij onze relaties steeds van actueel advies en zijn we ze van dienst om vooral werk uit handen nemen. Hierbij staat steeds voorop dat wij vooral de rust willen bieden dat alles goed geregeld is.
 
Volg ons ook via Social Media of ga naar onze website:
Copyright © 2017 Felixx. Groep, All rights reserved.
 U ontvangt deze nieuwsbrief omdat wij u als relatie graag op de hoogte houden van de mogelijkheden die er zijn om u als werkgever de zekerheid te bieden van risicomanagement in optima forma.

Ons bezoekadres is:
Felixx. Groep Zijlweg 314 Haarlem, Nh 2015 CP Netherlands

Aanpassen contactgegevens of Uitschrijven van deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp