Copy
Informatie en nieuws van de Felixx.Groep
Felixx.Groep

Bussum, 12 januari 2017

<<Aanhef hoofdcontact>>,

Vlak voor Kerst werden wij verrast door een wending in een dossier waar wij veel energie in hebben gestoken: het beëindigen van pensioen in eigen beheer voor DGA's. Indien onze speciale berichtgeving u hierover is ontgaan kunt u er hieronder meer over lezen.

Samen met enkele gerespecteerde collega-pensioenadviseurs organiseren wij met zekere regelmaat PensioenKennisMiddagen voor professionals die hier in adviseren. In deze nieuwsbrief presenteren wij de locaties en data voor 2017.

Verder graag uw aandacht voor één van de specialismen van Elswout Assurantie Groep: het verzekeren van sport- en entertainmentevenementen. Lees maar eens wat een sportief 2017 Elswout tegemoet mag zien.

Wij wensen u veel leesplezier en inzicht!

Met vriendelijke groet,

Borgert Tegel mpla, Sander Sanders mpla en George Linck

Felixx.Groep
Wiebes vraagt om uitstel!

Wiebes vraagt om uitstel!

Staatssecretaris Wiebes heeft 20 december 2016 de 1e Kamer gevraagd de stemming over het wetsvoorstel, uit te stellen. Het is nog onduidelijk of dit inhoudelijk gevolgen zal hebben en zo ja welke. Wel lijkt het zo goed als zeker dat de ingangsdatum van het wetsvoorstel uitgesteld gaat worden.

Lees onze reactie hierop: Wet Uitfasering pensioen in eigen beheer op losse schroeven?

Wij houden de vinger aan de pols en informeren u meteen wanneer er meer duidelijkheid is.
Kerncijfers pensioen 2017

Kerncijfers pensioen 2017

Het jaar is inmiddels in volle gang en de salarisadministraties zijn druk bezig om alle nieuwe salarissen, kerncijfers en kernpercentages voor 2017 in te voeren. Graag informeren wij u hierover en brengen u graag direct op de hoogte van de belangrijkste aanpassingen met betrekking tot uw pensioenregeling.

...lees verder op de Felixxpensioen.nl

Pensioenleeftijd naar 68 jaar

Pensioenleeftijd naar 68 jaar

Een belangrijk bericht aangaande de pensioen-richtleeftijd. Deze zal per 1 januari 2018 opschuiven van 67 naar 68 jaar. De komende maanden zal hier verdere invulling aan gegeven worden.

...lees verder op de Felixxpensioen.nl

Triathlon van Almere

Elswout Groep voorgedragen als "prefered  supplier"


Europese Challenge-Family kiest Elswout 

Al enkele jaren verzekeren wij voor de Duitse organisatie Challenge-Family de Almere-Amsterdam Triathlon. In december heeft deze organisatie tijdens een bijeenkomst in Salou kenbaar gemaakt dat Elswout Assurantie Groep vanaf 2017 de “prefered supplier” is voor alle verzekeringen. Dit betekent dat wij voor 20 Europese triatlons de evenementenverzekeringen mogen verzorgen. Hoe leuk is dat? 

...lees meer over evenement verzekeren

PensioenKennisMiddagen 2017 bekend!

Data PensioenKennisMiddagen voor dit jaar zijn bekend!

Als (pensioen)professional zorgt u er natuurlijk voor dat u de ontwikkelingen op de voet volgt. Om u daarbij te helpen organiseren wij regelmatig een PensioenKennis(mid)dag, waarin wij de ontwikkelingen in het pensioenvak met u bespreken en vertalen naar de dagelijkse praktijk. We doen dit in een relatief kleine setting (max 20 deelnemers), om zo optimale aandacht voor individuele vragen en interactie te waarborgen.

...lees verder en meld u hier aan

Download de Elswout App

Zorgeloos goed verzekerd
van bereikbaarheid


Heeft u de kosteloze app al gedownload?

Met de Elswout App staat u via uw smartphone direct met ons in verbinding. Hierdoor heeft u niet alleen altijd onze gegevens bij u maar kunt u bovendien:

  • eventuele schade via uw smartphone aan ons doorgeven
  • op de hoogte blijven van ons laatste nieuws
  • uw Elswout contactpersonen opzoeken
  • wijzigingen aan ons doorgeven
  • handige nummers opzoeken die u verder helpen

Download de app hieronder:

Ga naar Google Play
Ga naar Appstore

De Felixx.Groep:

Samen voorzien wij onze relaties steeds van actueel advies en zijn we ze van dienst om vooral werk uit handen nemen. Hierbij staat steeds voorop dat wij vooral de rust willen bieden dat alles goed geregeld is.
 
Volg ons ook via Social Media of ga naar onze website:
Copyright © 2017 Felixx. Groep, All rights reserved.
 U ontvangt deze nieuwsbrief omdat wij u als relatie graag op de hoogte houden van de mogelijkheden die er zijn om u als werkgever de zekerheid te bieden van risicomanagement in optima forma.

Ons bezoekadres is:
Felixx. Groep Zijlweg 314 Haarlem, Nh 2015 CP Netherlands

Aanpassen contactgegevens of Uitschrijven van deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp