Hallo beste KHC Leuvenaars!

We hopen dat al diegene die reeds op vakantie geweest zijn er met volle teugen hebben van genoten. Zij die nog op vakantie moeten gaan, jullie zijn natuurlijk de bofkonten! 

Dringend tijd dus voor de eerste nieuwsbrief boordevol nuttige informatie ... de ideale voorbereiding op het nieuwe seizoen 2019-2020. Zo lees je hier alles over onze afsluiter van de zomer, het familietoernooi. Maar ook kom je al meer te weten over ons Kick-Off evenement. Ook kondigen we een nieuwe hapdag aan. En vergeet ook niet dat je binnenkort weer terecht kan in onze Pop-up shop. En wist je al dat er voor komend seizoen een aantal wijzigingen zijn aan de spelregels op volledig veld ?

Alvast veel leesplezier !

Familietoernooi “Challenge Monique De Clerck”

Op zaterdag 31 augustus sluiten we de zomer van 2019 in schoonheid af ... een nieuwe editie van het jaarlijkse familietoernooi "Challenge Monique De Clerck" ... de perfecte gelegenheid om samen met jouw familie andere leden van de club te ontmoeten, van jong tot oud, in een leuke, warme en sportieve sfeer.

Alle nodige info vind je hier op onze website : hoe stel ik een ploeg samen en wat zijn de spelregels? Ook geven we onder voorbehoud een blik op het programma. Inschrijven voor het toernooi en de BBQ kan vanaf nu! We hopen ieder van jullie te mogen verwelkomen!

Kick-Off seizoen 2019-2020

Op vrijdag 13 september om 18 u, willen we jullie allemaal hartelijk welkom heten om het nieuwe seizoen in te zetten met de KICK-OFF. Als Friends of Hockey, vinden we het belangrijk dat iedereen elkaar beter leert kennen. Op deze kennismakingsavond, bieden we jullie de ideale mogelijkheid om de mensen uit je nieuwe ploeg te leren kennen en contact te leggen met de ouders van andere teams. Tijdens de avond zullen ook de eerste ploegen van de Dames en Heren worden voorgesteld alsook het bestuur. Deze ontmoetingsavond organizeren we in een gezellige sfeer met een Cosy Corner met lounge music, een hamburger voor de honger en enkele special drinks. Voor de kids hebben we marshmallows voorzien en terwijl de ouders elkaar beter leren kennen kunnen de kids samen hockey spelen met de spelers van de eerste ploegen en later ook van een film genieten.
 
Grijp de kans om elkaar en de club beter te leren kennen, het zal een gezellige avond worden voor jong en oud

Pop-Up shop powered by DNA:HOCKEY

Voor het derde jaar op rij openen we ter voorbereiding van het nieuwe seizoen opnieuw onze DNA pop upstore. Ben je op zoek naar een nieuwe stick, zijn je schoenen aan vervanging toe, vind je je mondstuk of scheenbeschermers niet meer terug of wil je het seizoen starten in een nieuwe outfit? Dan kan je terecht in onze pop up shop!

Hapdag Hockeybitjes

Het gebeurt regelmatig, een elleboog op je kaak, een stick die door zwaait, een opspringende bal.... het kan uw zoon of dochter ook gebeuren. Schade aan het gebit kan ernstig zijn. Ernstige trauma kunnen grote gevolgen hebben en herstel is niet altijd meer mogelijk. Een goed gebit is tegenwoordig erg belangrijk. Investeer dan ook in jouw toekomst en sport veilig! En zoals je hierboven al kon lezen, is het dragen van een bitje verplicht tijdens de trainingen en wedstrijden.

Net zoals vorig seizoen, organiseert KHC Leuven in samenwerking met Excent Leuven een hapdag, en dit op woensdag 11 september. Kom tussen 14:00 en 17:00 naar het clubhuis voor het nemen van de tandafdruk. Ongeveer 3 weken later kan je dan je gebitsbeschermer afhalen op de club. Gelieve wel op voorhand in te schrijven door uw naam en telefoonnummer in te vullen via dit formulier
Wijzigingen Spelregels 2019-2020 op volledig veld

Eerder deze week heeft de KBHB enkele wijzigingen aangekondigd op vlak van de spelregels. Deze veranderingen zijn van toepassing op alle categorieën die op volledig veld spelen : U14 tot U19 en alle Senioren categorieën (behalve Ladies en Gents die op klein veld spelen). Alle details kan je hier terugvinden.

Agenda

De belangrijkste data voor het nieuwe seizoen nog eens op een rijtje:

 • maandag 19 augustus: start trainingen U14-U19 performance ploegen
 • maandag 26 augustus: start trainingen U10-U19
 • zaterdag 31 augustus: Familietoernooi - Challenge Monique De Clerck
 • zondag 1 september: oefenwedstrijden 11-tallen jeugd
 • maandag 2 september: start trainingen TG-U9
 • dinsdag 3 september: managersvergadering
 • woensdag 4 september: 1ste trainingsnamiddag voor TG-U7-U8 + Coach café onderbouw
 • donderdag 5 september: Coach café bovenbouw
 • vrijdag 6 september: infovergadering nieuwe leden
 • zaterdag 7 september: start outdoorwedstrijden voor alle jeugdploegen vanaf U9
 • zaterdag 14 september: start outdoorwedstrijden U7/U8
 • zondag 15 september: doorgeven inschrijving indoorteams
Trooper - Collect & Go

Wist je dat elke reservatie bij Collect&Go via www.trooper.be/khcleuven € 2 opbrengt voor onze club? Maar Collect&Go wil verder gaan! Telkens er een nieuwe klant binnenkomt via Trooper, zijn ze bereid dit bedrag te verdubbelen: € 4 per reservatie, recht naar KHC Leuven.

KHC Leuven op zoek naar barhulp seizoen 2019-2020
We zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste studenten om mee te helpen achter de bar. Ben jij die sportieve, hockey minnende persoon die ons wil komen helpen ? Of ken je iemand die graag een centje wil bijverdienen ? We zoeken zowel hulp tijdens de week (van 16u tot 19u30), als tijdens het weekend. Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar bar@khcl.be !
Met dank aan onze sponsors!


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KHC Leuven · Hertogstraat 203 · Leuven 3001 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp