Hallo beste KHC Leuvenaars!

In deze nieuwsbrief leggen we de focus op de veiligheid op het veld. We willen graag nog eens herhalen hoe belangrijk het is om de juiste bescherming te dragen. En we hebben ook een actie opgezet om iedereen de mogelijkheid te geven om een hockeybitje op maat aan te schaffen voor een bijzonder democratische prijs. Daarnaast vertellen we jullie graag ook alles over de Soundtasting days van onze partner HiFi Masters Verbinnen. En oh ja, we organiseren opnieuw een coach café. We komen ook graag nog even terug op de hockeykampen tijdens de herfstvakantie en de Vin Soiree Royale.

Alvast veel leesplezier !

Mondstuk en scheenbeschermers verplicht

Binnen onze club is het dragen van een mondstuk en scheenbeschermers op onze velden verplicht! En dit zowel tijdens wedstrijden als trainingen én voor alle leeftijdscategorieën! 

Zo’n mondstuk dient niet om jullie te ‘ambeteren’, maar voor jullie eigen veiligheid. Een ongeluk is snel gebeurd en je zal niet de eerste zijn die met permanente schade aan de tanden verder moet. Ook je benen wil je liefst zo goed mogelijk beschermen tegen een harde hockeybal of stick. Jij wil toch liever niet aan de kant blijven met een blessure tijdens de volgende wedstrijd?

Wij vragen dan ook van alle spelers en hun ouders dat ze de gewoonte aannemen steeds het mondstuk en scheenbeschermers te dragen, maar ook elkaar erop te wijzen. Ook onze trainers zullen jullie verplichten om je mondstuk en scheenbeschermers aan te hebben, ook tijdens de trainingen. De trainer zelf is hierbij de enige uitzondering. Draag je de verplichte bescherming niet? Dan blijf je de hele training of wedstrijd aan de kant. Zo blijft het voor iedereen ten alle tijden een opperbest en leuk spelletje Hockey!

Hapdag hockeybitjes

Het gebeurt regelmatig, een elleboog op je kaak, een stick die door zwaait, een opspringende bal.... het kan uw zoon of dochter ook gebeuren. Schade aan het gebit kan ernstig zijn. Ernstige trauma kunnen grote gevolgen hebben en herstel is niet altijd meer mogelijk. Een goed gebit is tegenwoordig erg belangrijk. Investeer dan ook in jouw toekomst en sport veilig! En zoals je hierboven al kon lezen, is het dragen van een bitje verplicht tijdens de trainingen en wedstrijden.


Op woensdag 14 november organiseert KHC Leuven in samenwerking met tandarts Lauranne Vandendael en Excent Leuven een hapdag. Kom tussen 14:00 en 17:00 naar het clubhuis voor het nemen van de tandafdruk. Ongeveer 3 weken later kan je dan je gebitsbeschermer afhalen op de club. Gelieve wel op voorhand in te schrijven door een mail te sturen met uw naam, telefoonnummer en het aantal personen naar leuven.info@excent.be

Meer informatie met o.a. alle details rond mogelijkheden en prijs via deze link

KHC Leuven Hockey Kampen

Voor de jeugd van U6 tot U12 en U14 tot U19 zijn er naar goede gewoonte weer kampen tijdens de herfstvakantie. Enkele dames 1-speelsters, onze vijf Canadese internationals en een selectie heren 1 zullen aanwezig zijn om iedereen vanalles bij te leren. Zeker zijn van een plaatsje? Schrijf je snel in via onze website of stuur een mailtje naar kampen@khcl.be!

Voor de allereerste keer zijn ook de allerkleinsten welkom. Alle kindjes van de geboortejaren 2014 en 2015 kunnen voor de eerste keer kennis maken met hockey, in combinatie met psychomotorische vaardigheden. Meer informatie? kampen@khcl.be

Soundtasting days - 13 & 14 oktober

Speciaal voor de muziekfanaten en filmliefhebbers onder ons, organiseert onze partner HiFi Masters Verbinnen op zaterdag 13 en zondag 14 oktober SoundTasting Days op KHC Leuven. Tijdens dit exclusief event presenteren ze u de nieuwe Bowers & Wilkins 600 reeks. Deze totaal vernieuwde speakerlijn is zeer budgetvriendelijk en is een perfecte gelegenheid om eens terug naar echt goeie muziek te gaan luisteren, of om je te laten onderdompelen in een echte cinema ervaring.
 
Kom op 1 van deze 2 dagen tussen 11:00 en 17:00 doorlopend en geheel vrijblijvend langs en HiFi Masters Verbinnen toont je opnieuw wat echt luisteren naar goeie muziek is ! En breng gerust familie, vriend of buurman mee! Profiteer ook ineens van de 10% introductiekorting die gegeven worden tijdens deze heuglijke dagen.

Trooper - extra monnies

We  hebben weer € 142,92 extra monnies verdient via Trooper. Dit bedrag kwam er natuurlijk enkel door jullie hulp. Dikke merci aan iedereen. En toch een speciale shout-out naar onze Top Troopers van vorige maand: Anneloes Barzeele, Jorre Belpaire, Elodie Petre, Charlotte De Clerck & Johan Aerts

Doe zo verder beste leden … vergeet niet via onze Trooper pagina www.trooper.be/khcleuven te passeren voor al je online aankopen bij Booking.com, Coolblue, Collect&Go, Collishop, JBC, Decathlon, AS Adventure, Brantano, Hema, Domino’s Pizza, Pizza Hut … en nog veel veel meer. Ontdek het op onze Trooper pagina.

Coach Café | 11-tallen | 25 oktober

Het tweede coachcafé voor 11-tallen (vanaf U14) is gepland op donderdag 25 oktober om 20:30 in het clubhuis. Er wordt dieper ingegaan op de reglementen, de arbitrage, de veldpositie van de spelers, specifieke aandachtspunten enzoverder. Via een reeks situatieschetsen en beeldmateriaal worden de regels en hun correcte toepassing verduidelijkt. Deze avond is niet alleen bedoeld voor coaches of scheidsrechters maar voor alle ouders.
Vin Soiree Royale

Meer informatie en inschrijven via http://www.khcl.be

Top Hockey - Dames 1 en Heren 1

De tweede thuiswedstrijd van onze dames was niet waar we op gehoopt hadden. Na een mooie reeks van overwinningen en een gelijkspel, verloren ze met 1-2 van een sterk Royal Antwerp Hockey Club. Steph Norlander maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

Royal Evere White Star was voorbije zondag de eerste tegenstander van de andere poule. Dames 1 was meteen de beste ploeg op het veld en schoten snel de startblokken uit. Brie Stairs wist met een verdiende, snoeiharde backhand de uitploeg op voorsprong te brengen. De 0-1 was ook ineens de ruststand. White Star wist met 2 goals op PC de wedstrijd helemaal om te gooien. Dames 1 verdiende de drie punten, maar moest zich uiteindelijk tevreden stellen met 1 punt, nadat Kate Wright op PC toch de gelijkmaker kon scoren.

Onze heren zetten hun zegereeks voorlopig verder. Voor de derde thuiswedstrijd van het seizoen kregen ze de heren van Namur Hockey op bezoek. Leuven mocht het veld verlaten met een mooie 2-1 overwinning op zak met doelpunten van Pilou Maraite & Brian Doherty.

Afgelopen zondag stond er een verplaatsing op het programma: tegenstander Amicale Anderlecht met o.a. ex-Leuven speler Fabrice Bourdeaud'hui. Het beloofde een moeilijke wedstrijd te worden. Onze heren stonden al snel 2-0 achter. Doelpunten van Brian Doherty en Ricardo Santana brachten onze heren terug op gelijke hoogte (2-2), maar na 2 goals van Amicale stonden ze al snel terug 4-2 achter. Opnieuw terugvechten was de boodschap. Een veldgoal van Peter Kaltenböck en doelpunten op PC's van Brian Doherty brachten onze Heren 1 terug op voorsprong (4-5). De wedstrijd werd afgesloten met een tumultueuse laatste minuut waar er nog een PC succesvol werd omgezet, door opnieuw Brian Doherty. Eindstand 4-6.

Volgend weekend is het weer tijd voor Super Sunday! Op zondag 14 oktober komen KHC Dragons (bij de dames) en Royal Ombrage HC (bij de heren) op bezoek. Tijdens het weekend van 21 oktober staan twee uitwedstrijden op het programma, gevolgd door een nieuwe Super Sunday op 28 oktober. Dan komen de dames van Royal Victory en de heren van Lara Hockey Club Wavre op bezoek!

Dames:
14/10  12:00 LEUV D1 vs DRAG D1
21/10  12:00 NAMU D1 vs LEUV D1
28/10  12:00 LEUV D1 vs VICT D1

Heren:
14/10  15:00 LEUV H1 vs OMBR H1
21/10  15:00 LANG H1 vs LEUV H1
28/10  15:00 LEUV H1 vs LARA H1

KHC Leuven op zoek naar barhulp
We zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste studenten om mee te helpen achter de bar. Ben jij die sportieve, hockey minnende persoon die ons wil komen helpen ? Of ken je iemand die graag een centje wil bijverdienen ? We zoeken zowel hulp tijdens de week (van 16u tot 19u30), als tijdens het weekend. Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar bar@khcl.be !
Trooper! Collect&Go

Wist je dat elke reservatie bij Collect&Go via www.trooper.be/khcleuven € 2 opbrengt voor onze club? Maar Collect&Go wil verder gaan! Telkens er een nieuwe klant binnenkomt via Trooper, zijn ze bereid dit bedrag te verdubbelen: € 4 per reservatie, recht naar KHC Leuven.

Met dank aan onze sponsors!


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KHC Leuven · Hertogstraat 203 · Leuven 3001 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp