Copy
reserveren   |   menu  |   030-6621254
Vaderdag, het nieuwe menu en een kijkje in de keuken: je leest erover in deze nieuwsbrief. Ook kom je te weten waarom iemand die professioneel restaurants bezoekt tijdens de vorige Vaderdag bij Balijepark zo genoten heeft.

 

Papabier op Vaderdag


Een dag speciaal voor je vader. Of de papa van je kids. Die wil je natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Want iemand die altijd voor zijn kinderen klaarstaat, verdient iets bijzonders. Verras je vader of man daarom met een driegangenlunch of diner bij Balijepark restaurant. En neem opa ook meteen mee uit eten. Ook de aanstaande papa’s zijn natuurlijk welkom.   
 
Op 17 juni draait het helemaal om de (groot)vaders. Daarom krijgen op Vaderdag alle papa’s en opa’s hun favoriete speciaalbiertje van het huis. Leuk om te weten: Dit biologische aperitief is gebrouwen in ons eigen Leidsche Rijn.
 
Tafel voor Vaderdag reserveren

Zomers menu


Niet alleen de tropische temperaturen buiten brengen ons in zonnige stemming. Ook van het nieuwe menu raken we in exotische sferen. Want wat dacht je van groene curry, roodbaars en kreeft? Met groenten als biet, doperwten, raapstelen, bospeen en radijs? Het prachtige weer proef je ook in het dessert waarin frambozen, kersen, meloen - en zelfs noten - de hoofdrol spelen. Genieten van dit zomerse menu kan vanaf 14 juni.
 
Reserveren

Kijkje in de keuken


Wie zijn eigenlijk de mensen die bij Balijepark de creatieve gerechten bedenken en ze serveren? Wie zorgt ervoor dat alles vloeiend verloopt?
Om daar antwoord op te geven, hebben we ‘Kijkje in de keuken’ in het leven geroepen. Hierin verschijnt elke twee maanden een interview met iemand van de keukenbrigade.

Collega Gijs heeft de primeur!
 
Naar het interview

"Een verscholen culinair pareltje"


Best wel trots zijn we met de recensie van Raimond J.M.C. Zuure. Hij blijkt namelijk een echte kenner te zijn:
 
“Ergens in de buurt van Vleuten, op nog geen 3 km van het huis van mijn oudste dochter werd ik gefêteerd op een avondje culinair genieten in Balijepark restaurant. Had er nog nooit van gehoord, bezoek heel veel restaurants vanuit professie maar had er nog nooit van gehoord. Getuige de titel ‘een verscholen culinair pareltje’ Natuurlijk is het aangenaam vertoeven om met je dochter uit eten te gaan (vaderdag cadeau), maar het genieten werd nog versterkt door de culinaire pareltjes die we kregen voorgeschoteld als ook de begeleidende wijnen. Zeker een plaats met een zeer aangename, prettige ambiance waar ik graag weer eens terug wil komen.”
 
Reserveer voor een lunch of diner
Voor reserveringen en culinaire inspiratie: www.balijepark.nl
Voor meer informatie: info@balijepark.nl of 030-6621254.

Openingstijden


7 dagen per week open

maandag
12.00 - 22.00 uur
dinsdag
17.30 - 22.00 uur | alleen diner
woensdag
12.00 - 22.00 uur
donderdag
12.00 - 22.00 uur
vrijdag
12.00 - 22.00 uur
zaterdag
12.00 - 22.00 uur
zondag
12.00 - 22.00 uur


Copyright © 2018 Balijepark,Je gegevens wijzigen voor de mailinglijst kan hier. Afmelden kan hier.

Email Marketing Powered by Mailchimp