Copy
Graag houden wij u er geregeld van op de hoogte hoe het met de kinderen van Wees een Kind gaat. 
RAPPORT TIJD!

Net als in Nederland krijgen de kinderen aan het einde van het schooljaar hun rapport en horen ze of ze overgaan. Gelukkig gaan alle kinderen over, Rizal met de hakken over de sloot maar hij blijft in ieder geval niet weer zitten. We gaan tijdens ons bezoek met school praten wat zijn mogelijkheden zijn. 
DAGJE UIT!

Ook dit jaar hebben Agus en Martine van reisbureau Smartine gezorgd dat de kinderen een dagje uit kunnen. Zij zijn met zijn allen naar een pretpark in Batu geweest en hebben daar ontzettend veel plezier gehad. Reisbureau Smartine Indonesia Travel is gevestigd in Malang, zij hebben ook de niet gangbare trips in hun pakket, www.smartine-indonesiatravel.com. 

 
VERDRIETIG NIEUWS.

Zoals u weet, wonen er niet alleen wezen bij ons in het kindertehuis maar ook kansarme kinderen. Één van hen is Ghozi, nadat zijn vader een ongeluk had gehad waar hij een hersen beschadiging aan had overgehouden was het voor zijn ouders niet mogelijk hem een toekomst te geven. Ghozi zijn vader kreeg het hierna ook aan zijn hart waar hij vorige week aan is overleden. Gelukkig heeft Ghozi nog wel afscheid van zijn vader kunnen nemen. 
Tot zover deze update!

Mochten er nog vragen zijn of wilt u graag meer weten over onze stichting, neem dan gerust contact met ons op via info@weeseenkind.nl.

Groet,
Hester Bachdim
Stichting Wees een Kind
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2019 Stichting Wees Een Kind, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp