Copy
Graag houden wij u er geregeld van op de hoogte hoe het met de kinderen van Wees een Kind gaat. 
Vorig jaar hebben Richard en Heidi met hun kinderen Lars, Nick en Inge tijdens hun wereldreis het kindertehuis aangedaan om 2 weken als vrijwilligers te werken met de kinderen. Onze kinderen hebben heel veel plezier gemaakt met de familie Hekelaar en nu zij terug zijn in Nederland heeft Inge haar haar gedoneerd aan Stichting Haarwensen maar ondertussen ook geld opgehaald voor Stichting Wees een Kind. Haar actie heeft het geweldige bedrag van 1.235,70 euro opgebracht, waar wij natuurlijk ontzettend dankbaar voor zijn. 
Een Nederlandse voetbalspeler die bij Arema Malang voetbalt en zomaar in het kindertehuis op bezoek komt is natuurlijk feest. Sylvano Comvalius, eerder speler van Bali United was al eerder in het kindertehuis geweest en is ons gelukkig niet vergeten. 
Geregeld verblijven er vrijwilligers in ons hostel die niet bij ons vrijwilligerswerk doen maar bij andere projecten via de Nederlandse Vrijwillig Wereldwijd. Kim is één van die vrijwilligsters en is pas weer terug gekomen met haar vader om hem ons weeshuis en de projecten waar zij gewerkt heeft te laten zien. Kim heeft een paar maanden bij ons in het hostel gelogeerd dus de kinderen waren erg blij om haar weer te zien. 
Junior, onze jongste groeit als kool en is een blij en pienter kind. Die het heerlijk vindt om met de andere kinderen te spelen maar natuurlijk ook verwend te worden. 
Tot zover deze update!

Mochten er nog vragen zijn of wilt u  graag meer weten over onze stichting, neem dan gerust contact met ons op via info@weeseenkind.nl.

Vriendelijke groet, 
Hester Bachdim 
Stichting Wees een Kind
Copyright © 2019 Stichting Wees Een Kind, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp