Copy
Graag houden wij u er geregeld van op de hoogte hoe het met de kinderen van Wees een Kind gaat. 
Mijlpaal!
Super trots zijn wij op Purnitasari, afgestudeerd aan de universiteit Politeknik Malang, Administrasi bisnis. Zij is met prachtige cijfers afgestudeerd. Purnitasari stuurde ons het volgende bericht “ik wil alle donateurs en jullie bedanken, zonder deze steun was ik niets geweest”. 
Als je geen keuze hebt!
Zoals u in de vorige update heeft kunnen lezen is de vader van Ghozi overleden. Ghozi heeft nog een jonger zusje en broertje. Door het ongeluk en de hersenbeschadiging kon zijn vader niet werken. De moeder van Ghozi werkt daarom  als kok en heeft zijn broertje altijd kunnen meenemen naar haar werk. Zijn zusje werd door iemand anders naar en van school gebracht en bleef na school bij haar vader. Zij verdient niet genoeg geld om oppas te betalen en heeft aan ons gevraagd of Izzah bij ons mag komen wonen? 

 
Niet zoals verwacht. 
Dat is niet het antwoord wat je wilt horen als je vraagt hoe het met de studie staat. Toen wij heel voorzichtig aan Didhin vroegen wat er dan niet zoals verwacht ging was het antwoord, ik ben in de laatste 2 semesters als derde en tweede van mijn jaar geëindigd en niet als eerste. We vielen na dit antwoord even stil en dachten nog even dat hij een grapje maakte (Didhin is altijd in voor een grapje) maar hij was bloed serieus. We hebben maar gezegd dat het hem in het volgende semester vast gaat lukken. 
Tot zover deze update!

Mochten er nog vragen zijn of wilt u graag meer weten over onze stichting, neem dan gerust contact met ons op via info@weeseenkind.nl.

Groet,
Hester Bachdim
Stichting Wees een Kind
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2019 Stichting Wees Een Kind, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp