Copy
Graag houden wij u er geregeld van op de hoogte hoe het met de kinderen van Wees een Kind gaat. 
Verhuizen?
Zoals u misschien al weet wil de eigenaar van het huis waar wij nu in zitten het huurcontract niet verlengen, het huis wordt verkocht. Ons huurcontract eindigt in februari 2022 en voor die tijd moet er gekeken worden of wij dit of een ander huis kopen of weer een huis gaan huren. In Indonesië moet je als huurder al het onderhoud zelf betalen dus zou kopen een betere optie zijn.  Irfan en Jennifer zijn in Indonesië een crowdfund actie gestart en hebben al ruim 6.000,-- euro opgehaald. 
Ramadan
Als wij een aanvraag krijgen om een kind op te nemen kijken wij niet naar religie, het enige wat voor ons telt is of het kind hulp nodig heeft. In het kindertehuis wonen er kinderen met een christelijke achtergrond en kinderen met een islamitische achtergrond. Dus een gedeelte van de kinderen gaat zondag naar de kerk en een ander gedeelte gaat naar de moskee en doet nu mee aan de ramadan. De kleintjes vasten een halve dag en zijn ontzettend trots als zij dit hebben volbracht. 
Super trots
Irma woont nu al een jaar bij ons. Toen haar moeder overleed kon haar vader haar niet verder helpen. Haar vader woont nog steeds in de middle of nowhere.  Hij en wij natuurlijk ook  zijn  ontzettend trots op Mirna want zij is dit schooljaar als tweede van haar klas geëindigd.
Tot zover deze update!

Mochten er nog vragen zijn of wilt u graag meer weten over onze stichting, neem dan gerust contact met ons op via info@weeseenkind.nl.

Groet,
Hester Bachdim
Stichting Wees een Kind
Copyright © 2019 Stichting Wees Een Kind, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp