Copy
Graag houden wij u er geregeld van op de hoogte hoe het met de kinderen van Wees een Kind gaat. 
Weer terug in Nederland
Het is elke keer weer een feest om bij de kinderen te zijn en hebben altijd moeite om afscheid te nemen. Gelukkig gaat het goed met de kinderen en hebben wij tijdens ons bezoek veel kunnen doen en regelen. 
Één van de eerste dingen die wij na aankomst doen, is de kinderen naar school brengen en met de leerkrachten praten. Met Rizal, ons zorgenkind gaat het wonderwel goed op school. We zijn daar ongelofelijk blij mee. Daarentegen geeft zijn broertje Romy ons maar vooral zijn juffrouw zorgen. Wij noemen Romy ons stuiterballetje en dan is het natuurlijk moeilijk om stil te zitten en te luisteren. Rizal dus een aai over zijn bol gegeven en Romy eerst bij zijn nekvel gepakt en daarna ook een aai over de bol gegeven want buiten stout is het ook  een lieverd. Met Ghozi en Oktavia gaat het gelukkig ook goed. 

 
Huis kopen of huren? 
Zoals u uit eerdere nieuwsbrieven weet loopt ons huurcontract af en hoorde wij dat het huis verkocht zou worden voor een prijs die de Stichting niet kan betalen. Wij zijn tijdens ons bezoek dan ook met met makelaars op zoek gegaan naar een ander huurhuis. Er staat genoeg te huur maar tijdens onze zoektocht werd wel duidelijk dat het heel lastig of zelfs onmogelijk zou worden een huis te vinden zoals wij nu hebben. In een laatste poging hebben wij daarom toch weer een afspraak gemaakt met de makelaar van de eigenaars. Hij heeft nogmaals aan de eigenaars gevraagd of het huurcontract verlengd kon worden en tot onze grote vreugde hebben de eigenaars toch toegestemd in een verlenging van het huurcontract met zelfs 10 jaar. De huurprijs gaat uiteraard wel omhoog maar er is een ongelofelijke last van onze schouders genomen!!
Mik de vlogger. 
Tijdens ons bezoek heeft Mik vlogs opgenomen. Mik moest jammer genoeg al na een week terug vanwege de opname van zijn vader in het ziekenhuis, gelukkig gaat het weer goed met zijn vader. De vlogs zijn geplaatst op Facebook en Instagram maar mocht u de vlogs niet hebben gezien? Ze zijn echt te leuk om te missen. 
Tot zover deze update!

Mochten er nog vragen zijn of wilt u graag meer weten over onze stichting, neem dan gerust contact met ons op via info@weeseenkind.nl.

Groet,
Hester Bachdim
Stichting Wees een Kind
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2019 Stichting Wees Een Kind, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp