Copy
Graag houden wij u er geregeld van op de hoogte hoe het met de kinderen van Wees een Kind gaat. 
In drieën. 
Eerst de wasmachine, daarna de stortbak van de toilet en nu maar hopen dat het verstopte riool als nummer 3 telt. 
Stage

Maria is net begonnen aan haar laatste jaar 
Public administration. De eerste maand bestaat uit een maatschappelijke stage. Zij verblijft met haar jaar genoten een maand in het dorp Dampit. Maria organiseert projecten op een lagere school waarbij zij bijvoorbeeld de kinderen goed leert tanden  poetsen. Tevens begeleid zij mensen uit het dorp met het op de markt zetten van een lokaal kruidendrankje. Deze maand slapen zij op de grond in een huis in het dorp. Ze vertelde dat het haar 3 nachten kostte om daar aan te wennen. 
Jongerenreis
Voor de tweede maal hebben er 12 jongeren met begeleider 6 nachten in ons hostel/studeerkamer geslapen. De reis wordt door Vrijwillig Wereldwijd georganiseerd en door Smartine Indonesia Travel verzorgd. Tijdens hun reis doen ze vrijwilligswerk maar bezoeken zij ook de toeristische plekken. Het is voor onze kinderen altijd gezellig als er jongeren in het hostel verblijven en het is ook goed voor hun Engels. 
Tot zover deze update!

Mochten er nog vragen zijn of wilt u graag meer weten over onze stichting, neem dan gerust contact met ons op via info@weeseenkind.nl.

Groet,
Hester Bachdim
Stichting Wees een Kind
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2019 Stichting Wees Een Kind, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp