Copy
Graag houden wij u er geregeld van op de hoogte hoe het met de kinderen van Wees een Kind gaat. 
Welkom
Sinds kort woont Christina Yunita bij ons, zij is geboren op 23 juni 2004 en gaat volgend schooljaar naar de SMK. Christina is door haar biologische moeder afgestaan voor adoptie. Nu zijn beide adoptieouders kort achter elkaar overleden. Haar adoptie oom waar zij tijdelijk woonde heeft zelf een gezin en kan niet voor Christina zorgen. We hopen dat Christina zich snel bij ons thuis voelt.
Christina staat links achter, naast David. 
Verhuizen? 
Ook in Nederland zitten wij niet stil wat betreft het plannen maken om te zorgen dat er een goed huis voor de kinderen is zodra het huurcontract afloopt.  Wij krijgen hierbij de hulp van 4 MBO studenten die iets gaan bouwen op onze website waarmee wij hopelijk fondsen kunnen werven. Wat en hoe blijft nog een verrassing maar wij houden u op de hoogte. 
 
Jaarlijks bezoek. 
Ook dit jaar gaan wij (Mik, Nouval en Hester)  in september weer naar Indonesië om met eigen ogen te zien hoe het met de kinderen gaat. We zien en spreken ze geregeld via FaceTime maar om tijdens ons jaarlijks bezoek met de kleintjes te spelen en met de oudere kinderen uitgebreid te praten blijft een feest. Wij gaan ook altijd wat leuke dingen doen, daar verheugen zij zich altijd op. 
Tot zover deze update!

Mochten er nog vragen zijn of wilt u graag meer weten over onze stichting, neem dan gerust contact met ons op via info@weeseenkind.nl.

Groet,
Hester Bachdim
Stichting Wees een Kind
Copyright © 2019 Stichting Wees Een Kind, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp