Copy
Beste <<Voornaam>>
 
Vorige maand schreef ik dat ik na 3 maanden weer in het land was. Na 2 weken op vakantie in het Corona Welness Resort Summit in Subang mochten we ook daadwerkelijk naar huis. Nadat we onze koffers thuis hadden gedropt ging Else-Marike naar de hockey en heb ik direct een Grab naar de Nasi Kandar Pelita geboekt voor een roti cheese en een teh tarik. Als ik in Maleisië ben mis ik bitterballen, ben ik in Nederland dan mis ik roti. En al het andere lekkere Maleisische eten. Dit gemis werd nog eens enorm versterkt doordat we 14 dagen lang, 3 keer per dag koude rijst en verschillende kleuren curry met chicken and fish kregen.
  
De eerste week van onze echte thuiskomst stond dan ook in het teken van eten. In deze week deden we al onze favoriete restaurantjes aan en bestelden we wat we altijd bestellen. De nasi lemak met curry chicken van Papparich, de sweet sour pork en sizzling beef van de Chinees om de hoek, de butter chicken en chicken tikka massala van GEM in Brickfields, de curry laksa van Old China en de cheese naan met chicken tandoori van de Original Penang Kayu Nasi Kandar.

Maar ook de ‘lokale’ westerse keuken sloegen we niet over: de steak (en saté) bij Suzi’s corner, de steak tartaar bij Pinch in Bangsar, het Zwitserse kaas fondue bij Chalet Suisse in Ampang. Natuurlijk mocht ook een burgertje bij Havana niet ontbreken en zoals altijd na een paar drankjes eindigde de avond met een shoarmaatje bij mijn Syrische vrienden van de Damascus BBQ Grill. 
 
Bij alle restaurants hetzelfde geruststellende gesprek: ‘’It has been such a long time. I’m so happy to see you again.’’  Met een glimlach: ‘’I’m also very happy to be back and to see you again after almost 6 months.’’ 
 
Ik ben ook oprecht blij om weer thuis te zijn en kijk er naar uit jullie allemaal zo snel mogelijk weer te zien. 

Veel leesplezier gewenst en hopelijk tot snel! 
  
Tom Kral 
Voorzitter NLV 
 
Vanwege de geldende RMCO regels en de nog onzekere periode die daarop zal volgen hebben we voorzichtig wat evenementen in de agenda opgenomen, onder voorbehoud:
Voor de kleintjes:
  • Karten
  • Watersport
  • Zwemmen & Filmavond
  • Open podium (microfoon)
  • Schaatsen
Na een idee, is het uiteindelijk de uitvoering die tot het success zal leiden. Hiervoor zijn handen en uitvoerende krachten nodig! Woorden & daden! Lijkt het je leuk iets ONLINE (mee) te organiseren? Mail ons op secretaris@nlvmaleisie.nl
Wat is er de afgelopen maand allemaal gebeurd? We nemen een kijkje...
Jochem & Ruben ’s Gravemade hebben met "Project Proton" het wereldnieuws binnen de autobranche in MY weten te halen, the story continues... nog een rondje!!
Op 30 juli vlogen we eindelijk weer terug naar Kuala Lumpur. Het verlangen om naar huis te gaan was groot, maar we wisten ook dat we nog een kleine horde moesten nemen, namelijk de HotelQuarantaine..
Ons wereldwijf Skye uit Maleisië liet haar stembanden klinken toen ze oog in oog stond met 'het beest'. Gelukkig werd ze gered door een held...
Kids Hockey is op 16 augustus weer van start gegaan voor kinderen van 4 tot 14 jaar! Lijkt het je leuk en wil je meer weten..?
#HoeVrouwenDenken - Hoe? KLIK - Breaking Newsbulletin (Video)
#PubQuizWinnaars - Team KL Lee Towers fietsten een rondje...
(Sponsor) BB&L Car Rental
(Sponsor) Hyva Malaysia
Lees de vorige nieuwsbrief
(Sponsor) Asian Tigers Malaysia
Zeg <<Voornaam>>, mis je iets in de Berita Oren? Heb je een leuk idee, suggestie, zou je graag iets willen delen, schrijven, organiseren? Mag ook anoniem! Is er iets wat beter kan, of er misschien uitgelaten moet/mag worden?

Laat het ons weten door te mailen naar onze secretaris@nlvmaleisie.nl. Stuur een berichtje op Facebook of trek iemand die je kent in het bestuur of organisatie van de NLV aan de mouw!

Met vriendelijke groet,

Het NLV Bestuur

Met dank aan alle vrijwilligers, sponsoren, adverteerders en natuurlijk onze
Platinum Partners
van de NLV Maleisië

                 

Facebookpagina NLV Maleisië
Website NLV Maleisië
Email
Blog NLV Maleisië
Copyright © 2020 Netherlands Association, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp