Copy

In mei leggen alle vogels een ei.... 

...Maar niet in 2021. Alle vogels wachten nog heel even met nestjes maken en eieren leggen want het is nog veel te koud, nat en donker in Nederland. De koudste maand mei sinds 2013 las ik. Brrrrr, ik moet er niet aan denken. En nu maar hopen dat het op 5 juni wat beter weer wordt want dan land ik in Nederland. Omdat we vorig jaar zomer in Maleisië zijn gebleven, is het 2 jaar geleden dat we voor het laats in Nederland waren. Alles onder de 25 graden voelt nu aan als koud, dus we hopen op een warme zwoele juni en juli maand. We zullen zien. 

Begin mei vierde de NLV met LanguageOne samen het Vrijheidsfestival in Havana. Dat was een heerlijke positieve Oranje middag voor de kids en hun ouders. Er was een overvloed aan Nederlandse zoetigheden. Bij binnenkomst kreeg iedereen een bekertje drop, enorme warme stroopwafel waren af te halen bij Yugin, er gingen oranje roomsoesjes rond en als klap op de vuurpijl waren er ook nog poffertjes met heel veel poedersuiker! Mijn kids gingen stijf van de suiker, stuiterend de deur uit! 

Op 21 mei had de NLV een witte asperge avond gepland bij Suisse Chalet. Helaas kon dit evenement door de aangekondigde MCO niet doorgaan. Als alternatief heeft de NLV de asperges aangeboden tegen gereduceerd tarief. Meer dan 40 kilo werd er afgenomen en social media werd overstroomd met foto’s van dit witte goud. Heerlijk!! 

De afgelopen anderhalf jaar is zacht gezegd nogal anders geweest dan dat we ons van tevoren hadden voorgesteld. De pandemie vergt nogal wat veerkracht van iedereen. Femke Struiksma heeft daar een passend artikel over geschreven voor Wereldvrouwen en dat deel ik graag met jullie in deze nieuwsbrief. 

Als laatste nog wat huishoudelijke mededelingen: De Flits glossy komt er weer aan en mocht je verhuisd zijn sinds 1 december 2020, laat het de secretaris dan even weten: secretaris@nlvmaleisie.nl . En wil je toegevoegd worden aan de Radio WhatsApp groep van de NLV, laat dat dan ook even horen. 

Groet,  

Caren Benninga 

Het allereerste vaatje Hollandse Nieuwe van 2021, gaat naar...

Feest Voor De Koning Van Nederland

Vrijheidsfestival voor kinderen. Jadon uit groep 4 van LanguageOne deed verslag:

(Sponsor) Hyva Malaysia
(Sponsor) BB&L Car Rental
(Sponsor) Asian Tigers Malaysia
Zeg <<Voornaam>>, mis je iets in de Berita Oren? Heb je een leuk idee, suggestie, zou je graag iets willen delen, schrijven, organiseren? Mag ook anoniem! Is er iets wat beter kan, of er misschien uitgelaten moet/mag worden?

Laat het ons weten door te mailen naar onze secretaris@nlvmaleisie.nl. Stuur een berichtje op Facebook of trek iemand die je kent in het bestuur of organisatie van de NLV aan de mouw!

Met vriendelijke groet,

Het NLV Bestuur

Met dank aan alle vrijwilligers, sponsoren, adverteerders en natuurlijk onze
Platinum Partners
van de NLV Maleisië

                 

Facebookpagina NLV Maleisië
Website NLV Maleisië
Email
Blog NLV Maleisië
Copyright © 2021 Netherlands Association, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp