Copy
Beste <<Voornaam>>

Vanwege quarantaine perikelen deze maand het voorwoord van de hoofdredacteur: 

De zomer is in volle gang. Berichten over tweede en derde golven gonzen door de ether. Uiteraard niet van het type om op te surfen, althans, bewapend met mondkap & desinfectant zou je het misschien aandurven? Tsunami's van vakantiefoto's vervangen de creatieve WFH & thuisactiviteiten scenario's. Hoe dan ook een welkom en kleurrijk opvrolijken van de (relevante) advertentiestromen via onze sociale mediakanalen.   

Fotogenieke kiekjes van prachtige oorden in Maleisie tot unieke costa del hintergarten opnames van de thuisblijvers veroorzaken de nodige "likes". Glimlachen vermomd door mondkapjes afgewisseld met naakte en breed opgetrokken mondhoeken die zich in volle glorie bloot stellen aan de selfie camera. Internationale reisvrijheden zijn niet meer zo vanzelfsprekend als in de pre-Covid periode. 

Uw voorzitter is in ieder geval weer gezond in het land. Dit ging niet geheel zonder slag of stoot. Speciaal voor deze editie Berita Oren van augustus 2020 schreef Tom samen met Else-Marieke een speciaal verslag van hun avontuur. "Tja, je moet er wat voor over hebben om weer naar huis te gaan..."  
 
We wensen u veel leesplezier en hopelijk tot snel!
 
 
Vanwege de geldende RMCO regels en de nog onzekere periode die daarop zal volgen hebben we voorzichtig wat evenementen in de agenda opgenomen, onder voorbehoud:
 • Oranjefeest (september)
 • BBQ (oktober)
 • Theater (november)
 • Kerst Gala (december)
 • Santa meets Sint Fair (december)
 • Raften & Lunch (december)
Voor de kleintjes:
 • Karten
 • Watersport
 • Zwemmen & Filmavond
 • Open podium (microfoon)
 • Schaatsen
Na een idee, is het uiteindelijk de uitvoering die tot het success zal leiden. Hiervoor zijn handen en uitvoerende krachten nodig! Woorden & daden! Lijkt het je leuk iets ONLINE (mee) te organiseren? Mail ons op secretaris@nlvmaleisie.nl
Wat is er de afgelopen maand allemaal gebeurd? We nemen een kijkje...
https://nlvmaleisie.blogspot.com/2020/07/project-proton.html
Kijk niet raar op, als je in Nederland de eerste Proton Wira (taxi) ziet rijden met daarin de expat tweeling Jochem en Ruben ’s Gravemade. Lees hier over hun Project Proton...
Ze hebben het gehaald, maar niet zonder slag of stoot. Tja, je moet er wat voor over hebben om weer naar huis te gaan...
https://www.worldkidsjourney.com/
Marije & Mees komen uit met een leuk boek vol met ervaringen en hulp voor kinderen bij het verhuizen naar een nieuw land, getiteld World Kids Journey...
#DeWereldWijven - Introductie van Indische Hollander in MY 
80 jaar geleden...
Max Verstappen werd in 2017 winnaar tijdens de laatste F1 race op Sepang. Mag onze Nederlands talent 33, het 3 jaar later het dunnetjes overdoen?
(Sponsor) BB&L Car Rental
(Sponsor) Hyva Malaysia
Lees de vorige nieuwsbrief
(Sponsor) Asian Tigers Malaysia
Zeg <<Voornaam>>, mis je iets in de Berita Oren? Heb je een leuk idee, suggestie, zou je graag iets willen delen, schrijven, organiseren? Mag ook anoniem! Is er iets wat beter kan, of er misschien uitgelaten moet/mag worden?

Laat het ons weten door te mailen naar onze secretaris@nlvmaleisie.nl. Stuur een berichtje op Facebook of trek iemand die je kent in het bestuur of organisatie van de NLV aan de mouw!

Met vriendelijke groet,

Het NLV Bestuur

Met dank aan alle vrijwilligers, sponsoren, adverteerders en natuurlijk onze
Platinum Partners
van de NLV Maleisië

                 

Facebookpagina NLV Maleisië
Website NLV Maleisië
Email
Blog NLV Maleisië
Copyright © 2020 Netherlands Association, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp