Copy
Swim's Cool nieuwsbrief
View this email in your browser
  
Zwemmateriaal

In onze zwemlessen maken we gebruik van verschillende materialen zoals zwembrillen, badmutsen, zoomers (flippers), flexibeams en opdruikmateriaal. De brillen en mutsen horen bij de Superspetters methode en ontvangen de kinderen bij het begin van de cursus. Alle andere materialen zijn eigendom van Swim'Scool en voor gebruik tijdens de lessen. Soms zijn er ouders die zelf materiaal willen aanschaffen om ook thuis te kunnen oefenen. Dat juichen wij natuurlijk van harte toe! Ook gaan er wel eens spullen kwijt of kapot.
Het is vanaf nu mogelijk om materiaal via ons te verkrijgen. We hanteren hiervoor de volgende tarieven:

-Arena badmuts SuperSpetters (roze/blauw)           10,00 euro
-Arena zwembril SuperSpetters (roze/blauw)           15,00 euro
-Zoomers (vanaf maat 25 tot 32)                              20,00 euro
-Flexibeam                                                                 5,00 euro

Als je zelf op zoek wilt naar materiaal, verwijzen we je graag naar sportwinkel Decathlon. Je vindt daar een breed aanbod van zwemartikelen.
 

Bril en badmuts
In de SuperSpetter methode staat dat de kinderen met een bril en badmuts naar de zwemles komen. Het zwemmen met een bril helpt veel kinderen bij het watervrij worden. De badmuts stimuleert het gevoel dat de kinderen in de huid van een echte zwemmer kruipen en bevordert de hygiëne in het bad. Er zijn ook kinderen die liever zonder zwemmen. We variëren in de lessen hiermee. Kijk goed wat voor jouw kind het beste werkt en overleg met de leerkracht als je hier vragen over hebt. De muts en de bril zouden in geen geval het plezier in de lessen in de weg mogen staan.


Nog plekjes vrij!

Er staan enkele kinderen op de wachtlijst die  graag zouden willen starten met lessen SwimSkills, maar nog niet voldoende om een groep te kunnen laten starten. We zijn dus op zoek naar nieuwe kinderen voor deze groep.  

Heeft je kind al een B diploma, maar nooit het C diploma gehaald? 
Wil je dat je kind nog beter en veiliger leert zwemmen?
Zoek je een les waar je kind veel plezier beleeft in het water?

Dan is dit groepje geschikt. Schrijf snel in via onze website, zodat je kind de komende zomer veiliger in het zwembad kan spelen en zwemmen. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben starten we op vrijdag van 18:00-19:00.

Ook is er plek voor volwassenen die graag hun zwemvaardigheden willen versterken en die borstcrawl nou eens goed onder de knie willen krijgen kunnen bij ons terecht. Neem contact op voor de tijden/mogelijkheden.

Ons lesaanbod

Volg je ons al? We posten regelmatig leuke foto's van onze zwemlessen of andere interessante dingen en acties die te maken hebben met zwemles. Zo ook dit verhaal van een ouder over hoe zij de zwemlessen van haar kind ervaart.

We zien je graag terug op onze paginaMet de nieuwsbrief en via sociale media houden we je graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze zwemschool. Mocht je ergens informatie over missen, neem dan even contact met ons op.

Groeten,
Andre
Michelle
Rita
Rob


 

Voor in de agenda

21 en 24 februari
Met je kleren het water in

Wat neem je mee?
SwimFun en SwimSpetters:
t-shirt met korte mouwen

SuperSpetters: t-shirt met korte mouwen, korte broek
Zorg dat je een plastic tas meebrengt waar je je natte spullen in kunt doen. Geen schoenen nodig.

Het is Carnaval, dus je mag ook verkleed het water in gaan. We zijn benieuwd of we jullie herkennen! Denk er wel aan dat schmink in het zwembad niet mag en dat je kleding kiest die zwembad-proof is en waar je goed in kunt zwemmen.

van 25 februari tot 5 maart
Geen lessen ivm Carnavalsvakantie

18 en 21 april
Met je kleren het water in

van 22 april tot 7 mei 
Geen lessen ivm Meivakantie
 
© 2016 Swim’s Cool | Slegers&Clement VOF – Alle rechten voorbehouden


Heuvel 16A
5563 AP  Westerhoven
06 22313330
info@swimscool.nl
www.swimscool.nlWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 


This email was sent to info@swimscool.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Swim's Cool · Heuvel 16A · Westerhoven, 5563 AP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp