Copy
Swim's Cool nieuwsbrief
View this email in your browser
  Nieuw: SwimSkills
Kinderen die al een B of een C diploma hebben kunnen binnenkort ook bij Swim's Cool terecht. We willen graag starten met een cursus SwimSkills. In deze lessen wordt op een leuke manier gewerkt aan zwemveiligheid en zwemvaardigheid. In wekelijkse lessen van een uur werken we aan het verbeteren van de zwemslagen en leren we technieken om  je nog beter te kunnen redden in het water, natuurlijk alles op onze Swim's Coole manier.  
We staan te popelen om te beginnen, dat kan zodra we voldoende aanmeldingen hebben, dus schrijf je snel in. Misschien is het leuk om samen met een vriendje of vriendinnetje aan te melden voor nog meer zwemplezier. Stuur deze nieuwsbrief gerust door. Ouders die hun kind hiervoor aan willen melden, kunnen dat vanaf nu doen via het inschrijfformulier op onze site.


De afgelopen periode heeft het stickers geregend in de 
Superspettergroepjes
Zo is er een aantal groepjes waar sticker 2, 3 en 4 is uitgedeeld en heeft Thom zelfs sticker 5 al gehaald! Proficiat!
We hebben alle doelen waaraan gewerkt wordt in de verschillende periodes op de website gezet, zo kun je altijd zien waar je kind mee bezig is.
Wel handig om te weten: Heeft je kind bijvoorbeeld sticker 3 gehaald dan worden in de lessen de doelen geoefend van periode 3. Overigens zijn deze doelen ook altijd in te zien bij de zwemleraar tijdens de les. We werken nog aan doelenkaarten, waarop door middel van tekeningen aan kinderen wordt uitgelegd wat geoefend gaat worden. 
Heb je vragen over de vorderingen van je kind, we beantwoorden ze graag.


SuperSpetters bij Swim’sCool: voor iedereen!
Een zwemdiploma is belangrijk voor iedereen, maar helaas kan niet iedere ouder die zwemlessen voor zijn kind betalen. Om te zorgen dat ook kinderen die opgroeien in armoede, kunnen leren zwemmen is er het nieuwe project ‘SuperSpetters voor iedereen’. Als je gebruik wilt maken van deze regeling zijn dit de mogelijkheden:
  • Neem contact op met Ineke Jansen van Stichting Leergeld, regio Valkenswaard. Zij is bereikbaar op nummer 0643005735 op dinsdag en vrijdag tussen 9:00 en 12:00. Zij bekijkt samen met jou of je in aanmerking kunt komen voor de vergoeding en regelt de aanvraag verder met je.
  • Als er een hulpverlener met een ANBI registratie aan je gezin verbonden is, kan ook deze een aanvraag doen via aanvragen@kinderhulp.nl 
  • Is er wel hulp in je gezin, maar heeft die nog geen ANBI registratie dan kun je in dit schema zien hoe dat aangevraagd  kan worden.
Heb je nog vragen, we helpen je graag verder.
Zwembad gezocht

Omdat we meer en meer aanmeldingen krijgen voor onze zwemlessen, zouden we graag meer plekken en tijden hebben waarop we deze kinderen les zouden kunnen geven. Misschien ken je in je omgeving een bad waarin les gegeven kan worden, we horen het graag van je. Het mag ook een klein particulier zwembad zijn, dat zou prima geschikt zijn voor privé-zwemlessen. Help je ons zoeken?
 
*
Spetterende feestdagen en veel geluk, gezondheid en moois voor 2017
Team Swim's Cool
Voor in de agenda

20 en 23 december'16
FamilySwim

21 en 24 februari'17
Met (carnavals)kleren het water in!
Wat neem je mee?
SwimFun en SwimSpetters: T-shirt met korte mouw

SuperSpetters: T-shirt met korte mouw en korte of lange broek
Zorg dat je een stevige plastic tas meebrengt. Geen schoenen nodig.

Vakanties, geen zwemles
van 24 december'16 tot 9 januari'17
van 25 februari'17 tot 5 maart'17

Swim's Cool kalender
© 2016 Swim’s Cool | Slegers&Clement VOF – Alle rechten voorbehouden


Heuvel 16A
5563 AP  Westerhoven
06 22313330
info@swimscool.nl
www.swimscool.nlWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 


This email was sent to info@swimscool.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Swim's Cool · Heuvel 16A · Westerhoven, 5563 AP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp