Copy
Hallo, onze nieuwsbrief speciaal voor jou!
 
Blue Carpet Magazine

In mei is het eerste unieke Blue Carpet Magazine uitgekomen. Iedere Blue Carpet Store deelnemer heeft zijn eigen omslag. In het magazine worden werknemers van de winkels voorgesteld, kun je nieuwtjes lezen over Koninklijk winkelen in Apeldoorn en wordt geadverteerd door de deelnemers: Van Hell Juweliers,  Brasserie & Wijnbar Martins, Witteveen 1917, Shoebox by Oxener, Wijnkoperij Henri Bloem en Sandmann Optiek.
 
Kijk verder
Folder Karrepad
Voor basisschool het Karrepad hebben wij een kleurrijke folder en map ontworpen.
 
Sandmann
Zonnebrillenactie

Voor Sandmann Optiek hebben wij voor de zonnebrillenactie de poster, e-mailnieuwsbrief en screensaver ontworpen.
 
Website Cups4you
Wij hebben de site van Cups4you een nieuwe look&feel gegeven, responsive gemaakt en er een geavanceerd 'on demand product PDF generator' voor ontwikkeld.
6 to impress - Mei

Deze maand hebben wij weer mooie, interessante & leuke dingen ontdekt ter inspiratie. Zo goed dat we ze met je willen delen. Bekijk nu onze 6 to impress van mei!

Kijk verderWelkom Yvette

Sinds afgelopen maand is Yvette onderdeel van het team. Makelaardij en de verzekeringsbranche vormden haar tot wie ze nu is: spin in het web en een gedreven en enthousiaste teamspeler. Heeft bij Degen & Leideritz een ondersteunende functie. Houdt zich bezig met facturatie, administratie en opvolgen van projecten.

Buiten Degen & Leideritz druk met man, twee tienerzoons, kickboksen en koken. Reist graag, maar beleeft minstens zo veel plezier aan het uitzetten van de trip.


Meer over Yvette
Volg ons!
Connectie?
Inspiratie!
 
Trotse Ontwerpers

Degen & Leideritz is opgericht in 1999 door Ruben Degen en Bastiaan Leideritz. Tot 2010 ging er voor ons niets boven Groningen, maar sindsdien kun je het beste even Apeldoorn bellen. Wij zijn een ervaren partner op het gebied van grafisch ontwerp, webdesign en art direction.
 
Lees verder

Oranjelaan 2, 7316 AL Apeldoorn
055 73 70 081 | www.denl.nl

Deze leuke nieuwsbrief niet meer ontvangen?
pas je voorkeuren aan of schrijf je uit