Copy
View this email in your browser

Geachte cliënt,
 
 
Wij als team van Dierenkliniek Parkstad Schinnen Dierenzorg zijn continu bezig om de kwaliteit van onze kliniek te verbeteren, zodat we u als klant altijd een optimale service en hoogwaardige producten kunnen aanbieden.
 
Onze dierenartsen en assistentes houden de kennis over nieuwe technieken en hoogwaardige producten nauwgezet bij. In dit kader hebben wij ons assortiment honden- en kattenvoedingen onlangs kritisch tegen het licht gehouden. Naar aanleiding hiervan hebben wij besloten om als huismerk Hill’s Prescription Diet en Hill's Ideal Balance voedingen te adviseren. Deze voedingen worden geproduceerd bij Hill’s Pet Nutrition, een zeer innovatief bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige honden- en kattenvoedingen voor zowel gezonde als zieke dieren.
 
De voedingen van Hill’s worden gekenmerkt door het gebruik van de hoogste kwaliteit grondstoffen, een uitstekende smaak en een gunstige prijs-/kwaliteitverhouding. Vanaf heden geven wij u dan ook het advies om Hill’s voeding te gebruiken. Ook als u Royal Canin of Trovet voeding gebruikt, kunt u gemakkelijk overschakelen naar Hill's. Voor elke aandoening hebben we een goede voeding voorhanden, aangepast aan de specifieke behoeften van uw huisdier.

 
Enkele adviezen voor het overschakelen van de huidige voeding naar Hill’s voeding:
  • Introduceer de nieuwe voeding geleidelijk over een periode van 7 dagen. Wij adviseren hiervoor het volgende schema:
Eerste 2 dagen ¾ portie van de oude voeding gemengd met ¼ portie Hill’s
Dag 3 en 4 ½ portie van de oude voeding gemengd met ½ portie Hill’s
Dag 5 en 6 ¼ portie van de oude voeding gemengd met ¾ portie Hill’s
Dag 7 en verder Dagelijks geadviseerde hoeveelheid Hill’s
  • Tijdens het overschakelen, adviseren wij om de totale hoeveelheid voeding eventueel in 3 - 4 porties aan te bieden.
Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de overgang naar Hill’s voeding voor u en uw huisdier een positieve ervaring zal zijn, krijgt u op alle voedingen een 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat u uw geld volledig retour krijgt indien u niet tevreden bent.
 
Dus vanaf januari starten we met een nieuw jaar, goede voornemens en het beste voer! En natuurlijk staan we voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!
 
Met vriendelijke groet,
 
 

Team Parkstad Schinnen Dierenzorg                                
www.parkstaddierenzorg.nl
Copyright © 2016 Dierenkliniek & Kattenkliniek Parkstad Dierenzorg, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp