Copy
View this email in your browser


 
De beste wensen
voor dit
nieuwe jaar!

Goede voornemens...

 

Geef uw dier een frisse start!

Veel dieren komen enkel bij ons voor de jaarlijkse vaccinaties. Zo'n jaarlijks bezoek is goed om hun gezondheid op peil te houden, maar liefst zien we hen nog vaker terug! In een jaar kan namelijk veel gebeuren, dus is het verstandig om halfjaarlijks nog eens langs te komen met uw dier voor een tussentijdse check. De dierenarts kijkt dan of zijn vacht en tanden er gezond uitzien, en luistert naar het hart en de longen. Verder krijgt u advies over de ontworming en bestrijding van parasieten bij uw geliefde viervoeter. Omdat uw dier dan niet enkel naar de dierenarts komt voor een prik, leert hij onze beste zorgen misschien ook wat beter te waarderen! ;)

Bent u geïnteresseerd in een tussentijdse check-up voor een gereduceerde prijs? Maak dan snel een afspraak!
 

Maak een afspraak
 
Wist u dat...

...overgewicht een veelvoorkomend probleem is bij onze huisdieren?
Pas uw goede voornemens dus ook toe op uw dieren en let goed op hun gewicht! Doe de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voer (aangeduid op de verpakking) in een apart bakje, en gebruik enkel dit voer voor de hele dag. Af en toe een snoepje mag best, maar overdrijf hier niet mee: veel dieren zijn net zo blij met hun gewone (nat)voer, een leuk spel of een lekkere aai!

Natuurlijk bent u bij ons altijd welkom om uw dier te komen wegen, en voor advies over aangepaste voeding! Op naar een gezond & gelukkig jaar voor u en uw dier(en)!

 

Copyright © 2017 Dierenkliniek & Kattenkliniek Parkstad Dierenzorg, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp