Copy
View this email in your browser

Love is in the air!

 

Het is weer die tijd van het jaar: het voorjaar zit in de lucht! En deze lentekriebels zijn ook te merken bij onze katten. Krolse poezen miauwen er lustig op los, en stoere katers knokken om een vrouwtje. De ‘romances’ die hieruit ontstaan, lijden ieder jaar tot veel ongewenste kittens. Deze weerloze beestje belanden op straat, of komen terecht in asielen, die vaak al vol zitten met katten die smachten naar een lief baasje.

Bovendien bevorderen bovengenoemde vechtpartijen en geslachtsgemeenschap de verspreiding van besmettelijke ziekten. Voeg hieraan toe de penetrante lucht van markerende katten in en rondom huis, en dan is de boodschap duidelijk: tijd voor onze voorjaarsactie!


Voorjaarsactie

In maart en april bieden we u de volgende kortingen:

  • Castratie kater:      € 5 korting
  • Sterilisatie poes:    € 10 korting
  • Wilt u hierbij uw katje laten chippen, dan krijgt u hier ook 5% korting op!


U kunt uw kat laten castreren/steriliseren vanaf zo'n 5-6 maanden leeftijd. Bel ons gerust voor een afspraak, dan zorgen we samen voor een gezonde kattenpopulatie in de omgeving.

 

Wist u dat...

…een poes een geïnduceerde ovulatie heeft? Dit betekent dat de eisprong plaatsvindt op het moment dat ze gedekt wordt door een kater. Dit maakt de kans op dracht nog eens extra hoog!

Copyright © 2017 Dierenkliniek & Kattenkliniek Parkstad Dierenzorg, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp