Copy
View this email in your browser

Concurs nou logotip de l'AMPA obert a tots els alumnes del CorbellaL’AMPA de l’Escola Corbella convoca un concurs per a seleccionar el nou logotip de l’entitat. Les bases del concurs són les següents:
 
1.     Hi podran participar tots els alumnes de l’Escola Corbella

 
2.      El logotip consistirà en un dibuix original (símbol, icona, tipografia, etc.) en color, que ha d’incloure les paraules: AMPA Corbella. La forma és lliure (circumferència, quadrat, rectangle, irregular, etc.)
 

3.      Cada concursant podrà presentar un únic logotip al concurs

 
4.      La presentació podrà ser en paper o en digital, i en cada cas tindrà les característiques següents:
 
4.1   Paper
  • Cal preparar la làmina marcant un requadre de 15 cmx15 cm i dibuixar-hi a dins el logotip. A la mateixa plana, i fora del requadre, cal escriure el pseudònim del concursant, mai el nom real. Les làmines s’hauran de lliurar dins d’un sobre a l’AMPA  en horari d’atenció, o bé, als monitors d’acollida (matí i tarda). Si no disposeu de sobres grans, l’AMPA us en facilitarà un.

4.2   Digital
  • Cal preparar un arxiu en format .jpg, .png, .cat, .psd o altre format estàndard, de 1000 x 1000 píxels i anomenar-lo amb el pseudònim del concursant. L’arxiu es farà arribar al correu electrònic de la Comissió de Comunicació de l’AMPA (ampacorbellacomunicacio@gmail.com ) amb un missatge on al tema hi consti  “Concurs Logo AMPA” i sense cap altre text, només la imatge adjunta.
 
5.      El concursant deixarà a la bústia de l’AMPA un sobre tancat  amb el pseudònim escrit a la part frontal, i a dins del sobre, en un paper hi constarà: el pseudònim,  el nom real del concursant, el curs, un telèfon de contacte i una adreça electrònica. Els sobres només s'obriran un cop el jurat hagi establert quina són els logotipsguanadors. 
 
 
6.     El termini de recepció de làmines i arxius és el 31 de maig de 2016
 
7.     Es lliuraran 3 tipus de premis:
  • Al logotip guanyador
  • Als 3 logotips finalistes de cada cicle
  • Als 3 logotips semifinalistes de cada cicle
 
8.     Els premis consistiran en:

Guanyador:
  • Un val de 100 euros bescanviable  per qualsevol de les activitats d’Aira Natura, un refresc per a tots els acompanyants que realitzin l’activitat i un 20% de descompte en activitats addicionals que es vulguin contractar.
Finalistes de cicle
  • Un val 2 x 1 en qualsevol de les activitats d’Aira Natura, un refresc per a tots els acompanyants que realitzin l’activitat i un 20% de descompte en activitats addicionals que es vulguin contractar.
Semifinalistes de cicle:
  • Un val 3 x 2 (o un 33% de descompte) en qualsevol de les activitats d’Aira Natura, un refresc per a tots els acompanyants que realitzin l’activitat i un 20% de descompte en activitats addicionals que es vulguin contractar.
 

9.     El jurat estarà constituït per 2 dissenyadors gràfics o il·lustradors, un mestre/a de l’escola i 2 membres de la comissió de Comunicació de l’AMPA. L’acte estarà presidit per un membre de la junta de l’AMPA, qui actuarà de secretària sense dret a vot.
 

10.  El resultat del concurs es farà públic el 31 de maig i es difondrà a través de la web de l’AMPA i els comptes de l’AMPA al  Facebook i el twitter.  L’AMPA es posarà en contacte amb els guanyadors.


11.   L’AMPA es reserva el dret d’adaptar el logotip guanyador per motius tècnics d’aplicació, així com a realitzar-ne una versió en blanc i negre.

 
12.   El guanyador cedirà els drets d’explotació i reproducció del logotip a l’AMPA,  sense límit de temps ni cap restricció motivada pel tipus de suport present o futur.


ANIMEU-VOS A PARTICIPAR!
Comparteix
Tuiteja
Envia a un amic

AMPA Corbella
93 8711404 / 608 70 81 54
Carrer Acàcies 25, 08440 Cardedeu

 Actualitzar les meves dades    Donar-me de baixa d'aquest butlletí


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AMPA Corbella · Acàcies 25 · Cardedeu, Barcelona 08440 · Spain

Email Marketing Powered by MailChimp