Copy
View this email in your browser
Ajuda'ns a crear la Comissió de Comunicació de l’AMPA!


Hola Famílies! :-)

Des de l’AMPA de l’escola Corbella volem engegar un projecte de millora de la comunicació amb les famílies i d' actualització de la imatge gràfica de la nostra web. Per tal d’assolir aquests objectius necessitem pares i mares que vulgueu participar i ajudar-nos a aconseguir-ho!
 
Busquem la vostra participació en tres punts:
  1. Disseny gràfic de la nova web de l’AMPA i del material informatiu. Aquest disseny estarà inspirat en el nou logotip de l’AMPA, per al qual es convocarà en breu un concurs obert tots els nens i nenes de l’escola.
 
  1. Posada a punt de la nova web de l’AMPA. Es tracta de seleccionar l’aplicació, fer les instal·lacions necessàries, dissenyar les funcionalitats de la nova web i establir l’estructura de continguts.
 
  1. Ajuda en la gestió del  sistema de comunicació de l’AMPA.  Volem coordinar les xarxes socials, actualitzar els continguts de la pàgina web i realitzar butlletins de notices periòdicament. 
Tots aquells pares i mares que vulgueu participar en l’assoliment d’algun d’aquests 3 aspectes poseu-vos en contacte amb nosaltres a través dels correus  ampa@escolacorbella.cat o  ampacorballacomunicacio@gmail.com 
Començarem a posar-nos en funcionament a mitjans de maig!

Animeu-vos a col·laborar! Tots/es som AMPA, tots/es fem ECOLA :-)
Comparteix
Tuiteja
Envia a un amic

AMPA Corbella
93 8711404 / 608 70 81 54
Carrer Acàcies 25, 08440 Cardedeu

 Actualitzar les meves dades    Donar-me de baixa d'aquest butlletí


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AMPA Corbella · Acàcies 25 · Cardedeu, Barcelona 08440 · Spain

Email Marketing Powered by MailChimp