Copy
Lees over activiteiten, opleidingen en nieuws uit het district
Bekijk online

April 2016                                                                     

De nieuwsbrief heeft een nieuw jasje gekregen. Voortaan ontvangt u de nieuwsbrief direct in uw mailbox en hoef je hem niet meer te downloaden. Voor meer informatie over een onderwerp klik je eenvoudig op de link. We hopen jullie zo nog makkelijker van informatie te kunnen voorzien!
Nieuw gezicht
Met ingang van 1 april 2016 is Joyce Anker niet meer werkzaam voor de KNGU. Floortje Euser is de nieuwe Districts Administratief Medewerker en zal een aantal taken van Joyce overnemen, totdat de nieuwe strategie van de KNGU bekend is.
 
Floortje is voor sommigen al een bekend gezicht in het district, naast trainster en jurylid heeft zij afgelopen jaren diverse clubs geholpen bij het opzetten van een jurybeleid. Daarnaast is ze actief als gymsportadviseur.
 
Zij is werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag en te bereiken via euser@kngu.nl of 06-19653195.
4e Gymsport Congres
Op 25 juni wordt in Ahoy Rotterdam het 4e Gymsport.nl congres gehouden. Het thema van dit congres is: duurzaam verbinden; van belang voor iedere sportaanbieder. Ook dit jaar hebben we een boeiend programma samengesteld met veel interactie en inspiratie.
Hoe behoud en werf je nieuwe leden en vrijwilligers? Hoe kun je sponsoren en lokale partners aan je binden? Hoe spelen je collega-bestuurders en andere gymsportaanbieders in op de veranderingen?
Kijk voor meer info en schrijf je in via deze link!
Open Zuid-Hollands Kampioenschap Turnen Heren
Op zaterdag 4 juni 2016 worden de OZHK Turnen Heren georganiseerd in sporthal De Zijde te Bergschenhoek. Al jaren een begrip voor de heren turners binnen en buiten ons district. Op een complete wedstrijdset TH vinden deze wedstrijden plaats voor talenten-, ere- en 1e t/m 8e divisie. De inschrijving staat open in het loket t/m 6 mei (wedstrijden TH – district Zuid-Holland – en dan inschrijven per divisie). Meedoen kan alleen als ook aan de jury-verplichting door de vereniging wordt voldaan! Alle informatie over deze kampioenschappen leest u in de brief op de website.  Er geldt dit jaar overigens een maximum aantal deelnemers, dus snel inschrijven lijkt zinvol!
Kom naar de Fantastic Gymnastics
De Fantastic Gymnastics worden ook dit jaar weer in Ahoy georganiseerd, op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016. Koop nu je kaarten, via de clubs is er een speciale kortingsactie! Lees meer….
Op naar een sterkere KNGU!
Bericht vanuit de bondsraad:

Het zat even echt tegen bij de KNGU.  Maar gelukkig zijn er nu knopen doorgehakt en na de laatste vergadering van de Bondsraad met Bondsbestuur schijnt er weer licht. We kijken hoopvol de toekomst in en zijn overtuigd dat we er sterker uit gaan komen. Lees verder....
Juryleden gezocht voor het NSK springen
Op zaterdag 14 mei 2016 organiseert MSTV Saturnus het NSK Springen, in Maastricht. Dit is een springwedstrijd speciaal voor studenten met groepsspringen en individueel springen.
We zijn voor deze wedstrijd nog dringend op zoek naar een aantal juryleden! Nu aan u de vraag of u het leuk zou vinden en of u tijd heeft om te komen jureren deze dag. Lees verder....
Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA)
Per 1 mei 2016 verandert de fiscale wetgeving met betrekking tot het samenwerken met zelfstandigen. Dan treedt de 'Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties' (Wet DBA) in werking.In de plaats van de Verklaring arbeidsrelatie (VAR) komen (model)overeenkomsten van opdracht, die door de Belastingdienst ofwel zijn opgesteld, ofwel zijn beoordeeld. Lees verder....
Vacatures
Combinatiefunctionaris Turnen - Rotterdam Sportsupport
18 uur / week 

Train(st)ers Recreatiegym Jongens en Meisjes - DOS Noordwijk
Train(st)ers selectie turnen meisjesDOS Noordwijk
 
Train(st)er Jongens/herenselectie (3e-4e divisie) - CGV Excelsior in Rozenburg 
Lees verder....
Trainer Coach 3 Turnen Heren
Op 24 april gaat in Zuid Holland de opleiding Trainer Coach 3 Turnen Heren van start. Na het examen ontvang je een licentie niveau 3 Turnen, heren. De opleiding vindt plaats op de OJTS trainingscentra. 
Inschrijven voor deze opleiding kan via deze link
Applicatie
Lijkt het je erg interessant, maar wil je geen examen doen? Dan kun je deze opleiding ook volgen als applicatie en je krijgt 16 verlengingspunten voor je niveau 3 licentie. Aanmelden voor de applicatie kan via deze link. Meer weten, lees verder....
Pilot digitale TR opleidingen
Vanaf heden kan men inschrijven voor de pilots TR1 en TR2 opleidingen. Deze cursus heeft geen bijeenkomsten, maar wordt zelfstandig gevolgd door middel van digitale modules. Als je je aanmeldt voor deze opleiding wordt je gekoppeld aan een docent/coach. Voor ons district is dat Jolanda Hierck.
Na afronding van de toets ontvang je automatisch je jurybrevet. Zeker voor mensen met voldoende voorkennis hopen we zo de drempel om een jurycursus te volgen te verlagen. Aanmelden voor deze Pilot opleiding kan hier:
TR1: klik hier.  TR2: klik hier.
Klaslokaal voor juryleden
Voor verschillende juryopleidingen zijn er inmiddels digitale modules beschikbaar.
Deze zijn zowel interessant voor potentiële juryleden, zodat zij alvast een idee kunnen krijgen wat jureren precies inhoud en wat er van je wordt verwacht, als voor bestaande juryleden, om weer even de kennis op te frissen aan het begin van het seizoen of voor een wedstrijd.
Deze modules zijn te vinden in het klaslokaal voor juryleden. Neem gerust eens een kijkje!
Gezocht: Lid toetsingscommissie
Voor de toetsingscommissie, die de procedure rondom de KSS examens bewaakt en toetst zijn wij op zoek naar een lid in Zuid Holland. Gezien de huidige samenstelling van deze commissie gaat de voorkeur uit naar iemand met een juridische achtergrond.
Ben je in het bezit van juridische kennis en zou je je willen inzetten om de opleidingskwaliteit van onze opleidingen te controleren en te borgen, neem dan contact op met Natascha Gobielje.
Overzicht opleidingen en bijscholingen
Een overzicht van alle geplande opleidingen in het district vind je op de districtspagina.
Agenda
 Datum  Activiteit
 21 mei  Bijscholing sportief coachen
 28 mei  Freerunevenement
 25 en 26 juni 2016  Gymsport Congres
 25 en 26 juni 2016  Fantastic Gymnastics
 15 en 16 oktober 2016     KNGU Congres voor Trainers & Coaches
 Thema: Leren met plezier op ieder niveau voor allemaal  
In de volgende nieuwsbrief meer informatie over deze activiteiten.
Districts Service Punt Zuid-Holland
Jimmy van Dijk
Peter de Graaf
Natascha Gobielje
Brigitte Barendse-Raaphorst
Hikmet Weeling
Floortje Euser
Postadres
P/a C. Huijgensstraat 96
2802 LZ Gouda

Meer contactgegevens....
Over de bondsraad....
Kopij nieuwsbrief
De nieuwsbrief van district Zuid-Holland wordt circa 10x per jaar uitgegeven. Heeft u ook iets voor deze nieuwsbrief, dan kunt u uw bericht sturen naar Floortje Euser (euser@kngu.nl). De volgende nieuwsbrief zal begin mei 2016 verschijnen. Sluitingsdatum aanleveren kopij: 28 april 2016.
Copyright © 2016 District Zuid-Holland

Afmelden nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KNGU · C. Huijgensstraat 96 · Gouda, 2802 LZ · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp