Copy
Dutch Agri Food Talks
Lees deze e-mail in jouw browser

Beste lezer,

Van 5 tot en met 13 oktober staat Nederland in het teken van de toekomst van ons voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie. Partners, regio’s, participanten en het projectbureau zijn uit de startblokken om ook dit jaar weer een succesvolle, inhoudelijk sterke editie van Dutch Agri Food Week neer te zetten. Help jij ons bij het verbeteren van onze communicatie en diensten? 

Dutch Agri Food Week wil graag middels een enquête meer te weten komen over haar fans en volgers die via diverse (social media) kanalen op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen en nieuws over Dutch Agri Food Week.

Laatste kans: win een foodpakket van de boer!
Wil jij ons helpen? Vul de enquête dan in vóór 15 februari. Het duurt hooguit 5 minuten om de vragenlijst in te vullen. Laat je bij de laatste vraag jouw e-mailadres achter? Dan maak je kans op een heerlijk streekpakket van een Nederlandse boer. Alvast bedankt voor jouw deelname en feedback! 

Naar de enquête

PS Volg je ons al via Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram om op de hoogte te blijven van alle #DAFW19-ontwikkelingen? 

De online kanalen waar je ons kunt vinden en bereiken:
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
YouTube
YouTube
Email
Email
Nationale partners & regio's van Dutch Agri Food Week:

Copyright © 2019 Dutch Food Week, alle rechten voorbehouden.


Je kunt je instellingen hier updaten of je uitschrijven van onze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp