Copy
Wij vragen uw medewerking - Donderdag 20 oktober en Van De Diaconale Stad naar Sant'Egidio
View this email in your browser
Wij vragen uw medewerking
De Diaconale Stad maakt zich tot tochtgenoot van alleenstaanden en mensen met weinig financiële ruimte. In het bijzonder met Kerstmis wil zij hen uitnodigen voor een middag in kerstsfeer met hapjes en een drankje. Tot de gasten behoren ook mensen die zich in een noodsituatie bevinden en met wie een toevallige ontmoeting tot stand gekomen is.
 
Het feest is op zondag 25 december 2016, eerste kerstdag. De gasten worden uitgenodigd van 15.00 tot 18.00 uur. De vrijwilligers zien we graag een uur eerder (14.00 uur) en we vragen hen ook na afloop nog even te blijven.

Bent u geïnteresseerd? Kijk dan even op onze website onder 'Een andere kerst' of neem contact op met Henk van der Westen 06 - 29 53 40 13 of Mieke Stroop 06 - 12 51 62 06
Wie schuift aan op donderdag 20 oktober? 
We nodigen u uit op donderdag 20 oktober om 18.00 uur bij elkaar te komen voor een broodmaaltijd met gesprek en een gebedsviering in de traditie van Sant’Egidio als afsluiting. We komen samen in onze zaal in Mariadal, Vincentiusstraat 7. Vanaf 17.30 uur staat de deur open.

De ontmoetingsavond is de plaats waar we maandelijks ervaringen en ontwikkelingen met elkaar delen. Ook belangstellenden zijn van harte welkom. De maaltijd is gratis, uw bijdrage geeft u door deel te nemen aan het gesprek en het gebed. Voortaan beginnen we met de maaltijd en sluiten om 19.00 uur af met een gezamenlijk gebed in de traditie van Sant'Egidio. 
Het is dus ook mogelijk tegen 19.00 uur naar de Vincentiusstraat 7 te komen om alleen aan te sluiten bij het Sant’Egidio-gebed.
 
17.30 uur         Ontvangst
17.55 uur         Woord van welkom
18.00 uur         Soep- + broodmaaltijd
19.00 uur         Gebedsviering
Als u aan de maaltijd wilt deelnemen, vragen wij u uiterlijk woensdag 19 oktober opgeven bij: miekestroop@dediaconalestad.nl - 06 12 51 62 06
Van De Diaconale Stad Roosendaal naar Sant'Egidio

Na zeven jaar nemen de betrokken mensen de stap deel te worden van de lekenbeweging Sant'Egidio. Een stap die voor hen niet zomaar uit de lucht komt vallen. Al lang zijn er contacten en vindt de groep haar inspiratie bij deze lekenbeweging. Op onze site vertellen wij u meer over het wat, hoe en waarom.

Ons mailadres is: info@dediaconalestad.nl
Website: dediaconalestad.nl

U kunt het werk van De Diaconale Stad steunen door mee te werken aan één van de activiteiten. Ook een financiële bijdrage is welkom. U kunt uw gift overmaken op: NL36 RABO 0147 9828 98 t.n.v. RK parochie Sint Norbertus met vermelding van: 'ten gunste van De Diaconale Stad Roosendaal'.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Gemeenschap van Sant'Egidio Roosendaal · Kade 23 · Roosendaal, Nb 4703 GA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp