Copy
View this email in your browser

Plus d'informations / Meer nieuws: www.olyfran.org
Nieuwsbrief 2016-2017 / 2 - 30.09.2016

 
1. Nog even Olyfran-29

Nog enkele reisverslagen van toplaureaten zijn achter. Van de anderen kunt u de lotgevallen lezen zoals altijd op de olyfransite: www.olyfran.org > Olyfran-Vlaanderen.

2. Op naar OLYFRAN-30 een feesteditie

2.1 De informatiesite www.olyfran.org > Olyfran-Vlaanderen is bijgewerkt, behalve voor de nieuwe leeftijdscategorie CADET. Voor de registratie als PC en voor de inschrijving van deelnemers is het nog wachten tot de tweede helft van oktober. De nodige programmatie leverde meer obstakels op dan verwacht…We sturen nog een afzonderlijke nieuwsbrief zodra de inschrijf-/registratiepagina beschikbaar is.
2.2 De postmailing met promomateriaal is een tiental dagen geleden verzonden met het nieuwe promomateriaal, de aankondiging van het programma van CinéPerles (warm aanbevolen!) en van het congres van 20 oktober. - Ondertussen kunt u nu ook al het nieuwe promofilmpje vinden op de olyfransite of op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=a21lnxQNR8g.

2.3 Zoals de vorige jaren kunnen muziekgroepjes zich kandidaat stellen om de prijsuitreiking op te luisteren met een 10-tal Franse chansons of songs in een jonger genre. Stuur een mailtje naar olyfranvl@olyfran.org en vóór het einde van het jaar een opname van een drietal nummers. Een redelijke vergoeding is voorzien.

3. OLYFRAN op Facebook.

Word fan van Olyfran of vriend van Olyfranix op Facebook en help ons zo om promotie te voeren voor de Olympi@de van het Frans.

4. Nog Facebook

Wil je zeer regelmatig een interessant berichtje lezen over Frans (leren) of een vreemde taal leren? Like dan onze Facebookpagina van CommArt.

5. Congres “La didactique du FLE – Didactiek van de vreemde talen” van DiWeF

Vierentwintig ateliers in drie reeksen, meer dan vijftien exposanten, meer dan tweehonderd deelnemers… Ons congres is een unieke en goedkope mogelijkheid om bij te scholen.
Enkele ateliers zijn reeds volzet. Zorg dus dat u snel inschrijft, zo heeft u toch nog een grote keuze.
Meer info en inschrijven: www.interculturalis.org - DiWeF (rechts onderaan)Met vriendelijke olyfran-groeten,

Het Interculturalis - Olyfran-Vlaanderen - DiWeF Team
 
 
Copyright © 2016 - Interculturalis vzw

Our mailing address is:
olyfranvl@olyfran.org

You can unsubscribe from this list
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Olyfran · Universiteit Hasselt - Agoralaan - gebouw D · Diepenbeek 3590 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp