Copy
View this email in your browser


Onder de Hoge Bescherming van Hare Majesteit de Koningin
Plus d'informations / Meer nieuws: www.olyfran.org
Nieuwsbrief 2016-2017 / 8 - 10.01.2017

 
 
Olyfran-30 kleurt groener …

De versie voor de eerste graad (Olyfran-Cadet) verloopt volledig via internet. Dus geen papier meer, geen verzending meer van de testsets … We moesten daarvoor wel afstappen van de wedstrijdidee. Maar niet getreurd: de uitdaging om met velen samen aan een “concours” deel te nemen zal er zeker niet minder om zijn.

Dank zij het bedrijf Eco-oh, pionier in het verwerken van afvalplastiek tot nieuwe duurzame gebruiksvoorwerpen, o.m. zitmeubelen, kan Olyfran-30 drie zitbanken ter waarde van elk 250 euro wegschenken. Eén school zal binnen elke leeftijdscategorie geloot worden als gelukkig winnaar. Voor de prijzen, zie voor MAX-JUNIOR en voor CADET.

De maatschappij die zorgde voor de reizen naar Parijs, heeft afgehaakt. Er werd besloten deze reizen te vervangen door tablets, zeker zo aantrekkelijk voor de jeugdige deelnemers!!! En zo wordt Olyfran nog een beetje meer groen.


Waar al oefenen met het oog op de startronde van Olyfran-30?

De MAX- en JUNIOR-leerlingen kunnen, zoals in het verleden en tot nader order, oefenen op twee sites, m.n. www.olyfran.org > Jeu en www.linguacluster.org > Talenplein. Deze laatste site kan ook als echte leersite gebruikt worden want de oefenmodus voorziet 1) de schriftelijke en mondelinge versie van de vragen, 2) een contrastief woordenboek als hulp, 3) feedback bij elke vraag, enz.

De CADET-leerlingen kunnen zich voorbereiden op concours.olyfran.org. Ze kiezen er “Olyfran-30-Oefenen” en dan oefenen maar. De powerpoint-presentatie die u hier vindt, toont elke stap die u doorloopt om te oefenen.


Houd de kalender in de gaten …

De promotieperiode voor Olyfran-30 loopt tot 5 februari. Tot dan kunt u ook bijkomende flyers en posters bestellen, dit via de inschrijfsite. De inschrijvingen moeten onherroepelijk afgesloten worden op zondag 5 februari om 24 u.Met vriendelijke olyfran-groeten,

Het Interculturalis - Olyfran-Vlaanderen - DiWeF Team
Copyright © 2017 - Interculturalis vzw

Our mailing address is:
olyfranvl@olyfran.org

You can unsubscribe from this list