Copy
View this email in your browser


Onder de Hoge Bescherming van Hare Majesteit de Koningin
Plus d'informations / Meer nieuws: www.olyfran.org
Nieuwsbrief 2016-2017 / 11 - 27.01.2017

 

Speciaal voor IEDEREEN

Inschrijvingen - Mogen we uw speciale aandacht vragen voor:
 • Het taalregime van de deelnemers (zie reglement)
   
 • De juiste schrijfwijze van de namen van uw deelnemers (onze enige houvast voor correcte gegevens op certificaten en diploma’s!)
   
 • Maak uw deelnemers attent op het reglement. Immers door hun deelname bevestigen ze dat ze het reglement kennen en aanvaarden!
   
 • En vooral LET OP: de einddatum voor inschrijving is zondag 5 februari om 24u. Afwijkingen zijn niet mogelijk!

Speciaal voor CADET
 
 • Op dit ogenblik kan al geoefend worden met de vragenbank samengesteld voor de CADET-deelnemers op volgend adres concours.olyfran.org. U vindt er echter de volledige vragenbank met A1 en A2-oefeningen waaruit geput wordt voor de beide ronden. Zoals aangekondigd zullen voor de startronde van de eigenlijke Olyfran op 22 februari enkel A1-testvragen gebruikt worden. Voor de finaleronde zal ook de overgrote meerderheid A1 zijn (namelijk 40 vragen), aangevuld met vijf A2-vragen en vijf vragen “Franskunde”.
   
 • Wie nu gaat kijken zal zien dat er een woordenboek als hulp voorzien is. Dat zal ook het geval zijn in de beide Olyfranronden. Immers er bestaat (nog?) geen onbetwistbare lijst van A1- en A2-woorden die door alle handboeken gebruikt wordt ...
Speciaal voor MAX en JUNIOR
 
 • Zorg dat het afleveradres dat u opgeeft correct is. Als dit uw schooladres is, wees er dan ook zeker van dat u onmiddellijk verwittigd wordt als uw pakket met de vragenboekjes en antwoordformulieren aankomt. Dit zal zijn in de tweede helft van de week van 13 februari. U bewaart dan alles discreet tot op 22 februari voor de startronde (= selectieproeven).

Ook verlekkerd op leuke taalweetjes of -anekdotetjes?

Dan bent u ongetwijfeld niet alleen! Ga dan eens kijken op de facebookpagina van onze sponsor CommArt International.Met vriendelijke olyfran-groeten,
 
Het Interculturalis - Olyfran-Vlaanderen - DiWeF Team
Copyright © 2017 - Interculturalis vzw

Our mailing address is:
olyfranvl@olyfran.org

You can unsubscribe from this list