Copy
View this email in your browser


Onder de Hoge Bescherming van Hare Majesteit de Koningin
Plus d'informations / Meer nieuws: www.olyfran.org
Nieuwsbrief 2016-2017 / 6 - 21.11.2016

 
Beste collega,
 
U zult rond Sinterklaas in uw school “T.a.v. de vakverantwoordelijke Frans” de postzending ontvangen met nieuw promotiemateriaal en belangrijke gegevens voor de komende 30ste editie van onze Olympi@de Frans. Ook zijn enkele folders van onze sponsors toegevoegd. Profiteer van hun aanbiedingen.


Door een foutje is daarin de tekst onder de titel “CinéPerles” weggevallen. Waarvoor ons excuus. Hier is hij: 

Profiteer van de GRATIS pedagogische dossiers uitgewerkt
bij een van de zes films geselecteerd voor “CinéPerles 2016-2017” (de flyer zit in de postmailing).
Zo steunt u Olyfran en tegelijk brengt u uw leerlingen in contact met een waardevolle Franstalige film uit het zeer recente verleden.
Hierna nog enkele aspecten van de komende Olyfran-30 waarop we nu al speciaal uw aandacht willen vestigen.

 
  • Voor de komende 30ste editie is er opnieuw een dubbele wedstrijd op You Tube, m.n. voor het populairste en voor het beste promotiefilmpje voor de Vlaamse Olympi@de van het Frans of voor het leren van de Franse taal. Ga even kijken op www.olyfran.org  >  Olyfran-Vlaanderen. U vindt er vroegere inzendingen, de geldende regels en een overzicht van de te winnen prijzen.
     
  • We zoeken nog enkele muzikale durvers die de prijsuitreiking van 10 mei met een achttal Franstalige chansons willen opluisteren. Een redelijke vergoeding is voorzien. Voor meer info: www.olyfran.org  >  Olyfran-Vlaanderen.
     
  • Het promofilmpje voor de 30ste Olyfran staat vrij ter beschikking op genoemde site. Gebruik het. Voor elke leeftijdscategorie van Olyfran wordt één vraag gehaald uit dit filmpje. Dus zeg het zeker tegen uw deelnemers.
     
  • De eerste veertig leerkrachten die zich registreerden als PC voor hun school, ontvingen ondertussen hun premiumabonnement op het internetmateriaal van onze nieuwe partner Talenland. U kunt nog “vroege vogel” worden door u als PC te registreren voor het einde van 2016. Zo komt u in aanmerking voor één van de twee citytrips naar Parijs voor twee personen. Men kan PC zijn voor één, twee of drie leeftijdscategorieën. Meer info: zie genoemde site.


Met vriendelijke olyfran-groeten,

Het Interculturalis - Olyfran-Vlaanderen - DiWeF Team

 
Copyright © 2016 - Interculturalis vzw

Our mailing address is:
olyfranvl@olyfran.org

You can unsubscribe from this list
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Olyfran · Universiteit Hasselt - Agoralaan - gebouw D · Diepenbeek 3590 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp