Copy
View this email in your browser

Plus d'informations / Meer nieuws: www.olyfran.org
Nieuwsbrief 2016-2017 / 3 - 14.10.2016

 
1. Op naar Olyfran-30, een feesteditie!

1.1 Zoals u kunt lezen, geniet de 30ste editie van onze Vlaamse Olympi@de van het Frans het voorrecht te mogen plaatsvinden onder de Hoge Bescherming van Hare Majesteit de Koningin. Met zijn allen mogen we dit beschouwen als een duidelijke appreciatie van de inspanningen die alle Vlaamse leraars Frans iedere dag opnieuw leveren om hun leerlingen te motiveren en hen de tweede landstaal te leren.

1.2 Voor de proclamatie-prijsuitreiking zoeken we opnieuw een muziekgroepje om een 10-tal Franstalige liederen uit te voeren, zowel uit het hedendaagse genre als uit het klassieke Franse chansonrepertoire. Een unieke kans om op te treden voor een divers publiek. Een redelijke vergoeding is voorzien. Meld u aan via olyfranvl@olyfran.org

1.3 Wie tot de 1% besten van zijn olyfran-categorie behoort binnen zijn taalgroep ontvangt dit jaar uitzonderlijk i.p.v. het gewone diploma dat de 5% besten krijgen, het gouden toplaureatendiploma.

1.4 De registratie als PC en de inschrijving van de deelnemers moet nog even wachten tot de bijkomende programmatie voor de nieuwe categorie deelnemers (Olyfran-CADET, 1ste graad) gereed is. U ontvangt dan nog een aparte nieuwsbrief. Waarschijnlijk al over een tiental dagen.

1.5 De “vroege vogels”, d.i. de leraars die zich als PC registreren voor het einde van 2016 en nadien minstens tien deelnemers inschrijven, komen in aanmerking voor de verloting van twee tweedaagse citytrips voor twee personen naar Parijs. Dit vervangt de filmtickets. Immers er gingen er teveel verloren bij verzending.

1.6 U kunt nu al bijkomend promomateriaal bestellen (de grote poster, de flyer, de sticker van CADET), dit echter nog niet via de inschrijfsite, maar via olyfranvl@olyfan.org.

1.7 En vergeet niet vriend te worden van Olyfranix op Facebook …

2 Congres “La didactique du FLE – De didactiek van het VTO”

Datum: 20 oktober e.k. vanaf 9u tot 15u30

Plaats: Campus Diepenbeek, Gebouw D van de Universiteit Hasselt

Programma: zie www.interculturalis.org - congres DiWeF
Dank zij de bereidwilligheid van de intervenanten zijn opnieuw voor meerdere ateliers plaatsen vrij. U echter zo snel mogelijk inschrijven via het inschrijvingsformulier op onze website is de boodschap! 
www.interculturalis.org - DiWeF (rechts onderaan)Met vriendelijke olyfran-groeten,

Het Interculturalis - Olyfran-Vlaanderen - DiWeF Team
 
 
Copyright © 2016 - Interculturalis vzw

Our mailing address is:
olyfranvl@olyfran.org

You can unsubscribe from this list
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Olyfran · Universiteit Hasselt - Agoralaan - gebouw D · Diepenbeek 3590 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp