Copy
Nieuwsbrief Netwerk Gewoon Samen | januari 2018
Bekijk deze mail in je browser.

Beste betrokkene van Gewoon Samen,

"Alweer een nieuwsbrief?" ... denk je misschien.
En het is inderdaad erg snel! Maar dat is niet zomaar. Vanaf vandaag start de campagne van ING Help Nederland Vooruit. Gewoon Samen is genomineerd!!! Wanneer we de meeste stemmen ophalen staat ons een bedrag van 5000 euro te wachten. Vind je Gewoon Samen ook zo tof en vind je het belangrijk dat dit werk wordt voorgezet?  Zie hieronder voor de link en vergeet niet te stemmen!

Daaronder vind je nog wat leuke nieuwtjes!
Bedankt voor je stem en aandacht :)

Hartelijke groet,
Janien & Marion

Om ook lokaal een verschil te maken, kunnen lokale goede doelen en stichtingen een donatie aanvragen bij de ING-bank. Zo helpt de ING   initiatieven die Nederland sterker maken graag vooruit. Van 22 januari tot en met 11 februari 2018 kan heel Nederland stemmen op de initiatieven die genomineerd zijn. Netwerk Gewoon Samen er één van. Hoe meer er gestemd wordt op Gewoon Samen, hoe meer kans deze maakt op de hoogste donatie van € 5.000. Help je mee? Klik op onderstaande button om te stemmen. Vergeet niet je stem te bevestigen via je mail. Alvast bedankt!
Stem op Netwerk Gewoon Samen

 

NLdoet 2018: Ook Gewoon Samen doet weer mee!

 

Op 9 en 10 maart 2018 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Heb je zin om samen met collega’s, vrienden of teamgenoten bij een organisatie aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet.

Binnenkort kom je onderstaande poster overal tegen in Zeist. Mede mogelijk gemaakt door Donath.Omdat we een jonge stichting zijn, zijn we telkens weer op zoek naar vrijwilligers, volgers en ambassadeurs. Fijn dat jij ons volgt via de nieuwsbrief. Waarschijnlijk zijn er ook voor jou mogelijkheden om je vrienden uit te nodigen Gewoon Samen te volgen. Help je mee?

Vacatures

In verband met een aangekondigd vertrek zijn we op zoek naar een secretaris voor het bestuur van Gewoon Samen (vrijwillig).
Samen met de andere bestuursleden draag je op de achtergrond zorg voor het jongeren-vrijwilligersnetwerk. De rol van het bestuur is faciliterend, toezichthoudend en meedenkend. Lees hier meer.

Gewoon Samen in beeld

Op het Ontmoetingsfeest is ook onze korte film in première gegaan. Nog niet gezien? Of wil je hem opnieuw zien? Via deze link is hij te bekijken.

Doneren kan eenvoudig via iDEAL (klik op het logo), of door je gift over te maken naar NL98 TRIO 0391 0446 56 t.n.v. Stichting Netwerk Gewoon Samen.

Netwerk Gewoon Samen wordt onder andere gesteund door:
Netwerk Gewoon Samen is het jongeren-vrijwilligersnetwerk in Zeist, waar jongeren tussen de 15 en 30 jaar zich vrijwillig inzetten voor Zeistenaren die weinig of geen netwerk hebben. Zij geloven in een samenleving waar omzien naar elkaar – juist ook door jonge mensen – gewoon is. Bedankt voor je betrokkenheid bij Gewoon Samen!

Je ontvangt deze mail, omdat je hebt aangegeven de nieuwsbrief van Netwerk Gewoon Samen te willen ontvangen, of omdat we je zelf graag op de hoogte willen houden. Wil je de nieuwsbrief toch niet meer ontvangen? Je kunt je afmelden via de link hieronder.

Copyright © 2018 Stichting Netwerk Gewoon Samen, All rights reserved.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Netwerk Gewoon Samen · Slotlaan 210-E · Zeist, Ut 3701GT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp