Copy
Nyheter från Sveriges nordligaste destination
Läs mejlet i din webbläsare
Dela
Skicka vidare

Välkommen till marknadsworkshop

Nu ordnar vi regionala workshops om våra prioriterade marknader för regionens besöksnäringsföretag. Varje tillfälle omfattar våra tre prioriterade marknader: UK, Tyskland och Nederländerna. 
Läs mer här

#dcb #marknad #företagsaktivitet

Bloggfest i Swedish Lapland ger uppmärk-samhet i sociala medier

I mitten av juli i år fick Swedish Lapland besök av 26 internationella bloggare som i anslutning till den stora TBEX mässan i Stockholm. 
Läs mer här

#marknad #dcb #visningsresa

Arktisk livsstil ska locka fler utländska turister

Européer, kineser och amerikaner är nyfikna på Sverige, Swedish Lapland och nordligaste Europa som resmål. Därför ska Visit Sweden och Swedish Lapland Visitors Board göra en gemensam tvåårig satsning. 
Läs mer här

#visitarcticeurope #visitsweden
Omvärld och trender
Hur ser din hemsida ut på mobilen eller i läsplattan? Google har lanserat ett verktyg som ger dig svaret. Testa här!

Visit Sweden satsar på hållbar natur och ekoturism på landsbygden för att möta efterfrågan hos utländska turister. Mer här 

Naturfenomen och mat – detta googlar utländska turister på enligt en undersökning gjord av VisitSweden. 
Så här ser andra på oss
Care of Gerd som skapar ekologiska skönhets-produkter berättar i Affärspodden att Jokkmokk och Swedish Lapland betyder mycket för varumärket.
 
"Med bästa utsikten i Norrbotten öppnar Tages på nya Kust Hotell & Spa" tipsar Allt om mat sina läsare. Man tipsar också om fikat på Inlandsbanan, gjort på lokala råvaror. Här hittar pressklipp
Här samlar vi branschnytt!
Explore the North i Kangos satsar vidare, 36 nya bäddar inför säsongen 2016/17. Lyssna här!

KUST Hotell & Spa har slagit upp sina portar – välkomna! 

Turismen ökar både omsättning och exportvärde! Ny rapport från Tillväxtverket beskriver utvecklingen. Läs mer här! 
Foto: Graeme Richardson, Camilla Bondareva och Fritz Meyst
Tipsa ansvarig för nyhetsbrev! Mejla Anna Odevall på anna.odevall@swedishlapland.com
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Webb
Webb
Mynewsdesk
Mynewsdesk
Instagram
Instagram
Swedish Lapland Visitors Board är regionens officiella företrädare för besöksnäringen som genom en näringslivsorienterad samverkansplattform verkar för att stötta näringens ambitioner att göra affärer av den internationella och nationella efterfrågan på destinationens utbud av subarktiska produkter och upplevelser. Målet är en fördubbling av omsättningen (TEM-rapporten) fram till år 2020, från 2010 års nivå om 4,1 miljarder till 8,2 miljarder. 

Huvuddelen av verksamheten inom Swedish Lapland Visitors Board bedrivs i form av utvecklingsprojekt. För närvarande driver organisationen projekten:

 ”Destination Capacity Building in Swedish Lapland” är ett samverkansprojekt som syftar till att skapa ökad tillväxt i regionens små- och medelstora besöksnäringsföretag. Projektet är finansierat av EUs Strukturfonder/Tillväxtverket, destinationens samtliga 16 kommuner, Länsstyrelsen Norrbotten, Norrbottens läns landsting, Region Västerbotten. 

 ”Visit Arctic Europe” är ett gränsöverskridande marknadsprojekt som drivs tillsammans med Northern Norway Tourism Board och Finnish Lapland Tourism Board. Det finansieras av Interreg Nord, besöksnäringsföretag och partners, VisitSweden, Länsstyrelsen Norrbotten och Norrbottens läns landsting.
Nyhetsbrevet ges ut av Swedish Lapland Visitors Board. Regionens officiella företrädare för besöksnäringen. Mer från verksamheten hittar du på: swedishlaplandvisitorsboard.com 
Copyright © 2016 Swedish Lapland Visitors Board, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp