Copy
Jaargang 9・Nummer 2・Juli 2016
Open deze email in je browser
Nieuwsbrief juli 2016
NIEUWE BAANSPONSOREN
Sinds kort hebben we twee nieuwe baansponsoren. 

Fieten Olie
Op baan 1 hangt het bord van Fieten Olie. Een bedrijf dat de laatste jaren flink in de lift zit. Naast het leveren van allerlei brandstoffen maakt het ook een flinke groei door met hun tankstations.

Broekhuis Hoogeveen
Op baan 2 is Broekhuis Hoogeveen, de personen-auto dealer van Volvo, Ford en Skoda, sponsor geworden. Leuke bijkomstigheid is dat wij als club in aanmerking komen voor een bonus van € 150,00 wanneer leden van H.T.C. een auto aanschaffen bij Broekhuis Hoogeveen. Tevens is er een bonus (vanaf € 20,00) wanneer de auto een onderhoudsbeurt krijgt of het herstellen van schade waar het totaalbedrag hoger is dan € 200,00. Doe je zaken bij Broekhuis Hoogeveen, vermeld dan dat je gebruik wilt maken van de clubbonus van H.T.C.
ROG TOERNOOITJES
Vanuit de jeugdcommissie wordt geprobeerd de kinderen actief deel te laten nemen aan toernooitjes. Daardoor hebben enkele jeugdleden de afgelopen tijd twee ROG (Rood-Oranje-Groen) toernooitjes bezocht.
15 Juni was het Rood-Oranje toernooi in Dedemsvaart. Marit, Emy, Ian, Sem en Daan (zie foto v.l.n.r.) hebben daar mee gedaan. Ian speelde in de categorie Rood, de rest in Oranje. Marit en Sem hebben daar zelfs de tweede prijs gewonnen.

Zondag 3 juli gingen Emy en Marit naar TC de Weide om daar enkele potjes te spelen. Ook daar speelden ze in de categorie Oranje. Geen prijzen helaas, maar wel weer een hoop geleerd.
 
OEFENKOOI
Zoals velen wel weten, mag de oefenkooi wel wat aandacht krijgen. Vorig jaar hebben we daarom een expert gevraagd om te kijken naar de vloer van de oefenkooi. Hij adviseerde om er geen nieuwe betonlaag op te doen, maar een nieuwe coating. Dit zou hij vorig jaar al vrijwillig doen, maar kwam toen in de ziektewet. Nu zal hij binnenkort de coating aanbrengen. De ijzeren pennen die nog uitsteken, gaat Rob binnenkort verwijderen.

Arno heeft kosteloos een net verkregen die normaal in de stijgerbouw gebruikt wordt. Thijs gaat daar in zijn fabriek ringen in maken, zodat we het net makkelijk aan de bovenkant vast kunnen maken en elk seizoen eenvoudig kunnen weghalen/ophangen.

Inmiddels hebben we wat overhangende takken verwijderd, maar moeten we nog rond de oefenkooi met een bosmaaier, want de bramen groeien al door het hek heen.

Zoals je leest zijn we druk met de oefenkooi en hopelijk kan hij straks weer flink gebruikt worden. 
TOSSEN
Tijdens de zomervakantie is er gelegenheid voor iedereen, en zeker ook de zomerleden, om te komen tossen op de woensdagavond. We beginnen om 19.30 uur maar je kan ook later aansluiten. Elk half uur wordt er opnieuw getost, dus je kan altijd meedoen. En ook hier geldt natuurlijk: Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
NAJAARS-COMPETITIE
Dit jaar hebben zich twee teams opgegeven voor de najaarscompetitie op zaterdag. Allereerst het 1e mix team van Robert Hummel. Daarnaast vormen de twee heren teams van Erik Speek en Bert Hop het andere team. De competitie begint op 17 september en loopt t/m 29 oktober.

World Tour
Ook hebben we weer een jeugd team. Dit jeugd team zal vier keer spelen, vanaf 11 september op zondagochtend in de categorie Oranje. Het team bestaan uit: Emy van der Ende, Marit Booy, Sem Dragt, Daan Mulder en Merlijn de Ruijter.

De data van beide competities zijn hier terug te vinden.

 
TENNISLESSEN
Na de zomervakantie, in week 35, willen we weer een lesgroep voor senioren opstarten. Er hebben zich al enkele mensen opgegeven. Voor interesse in tennisles op ons gezellige park kun je je opgeven via
info@hveldtennis.nl.
DEEL- EN WINACTIE
In de week van ons tennistoernooi vond er een heuse ''Deel- en Winactie'' plaats met als prijs een jaar lidmaatschap van onze club. Het aantal reacties was ruim boven verwachting! Het artikel op Facebook werd 40 keer gedeeld, 37 keer geliked en vele mensen reageerden. De winnaar werd bekend gemaakt op de finaledag en is geworden: Brenda Knol-ten Caat. Van harte gefeliciteerd met deze prijs! Gezien het succes van de actie gaan we dit naar alle waarschijnlijk vaker doen. Het zou mooi zijn als alle leden dit dan zoveel mogelijk willen liken en delen.
 
Op het moment van schrijven heeft onze Facebook pagina 94 likes. Mocht u ons een pagina nog niet geliked hebben doe dit dan alsnog zodat we de mijlpaal van 100 likes halen!
TOERNOOI, THEMA-TOSS EN CLUBKAMPIOENSCHAPPEN
Toernooi
Het H.T.C. Meubeldiscount Open is weer gespeeld. Ook dit jaar weer volle bak met 107 spelers, 130 wedstrijden en 156 uur tennis. Waarvan de langste pot 3 uur en een kwartier (Robert en Nienke). Goed voor veel plezier en gezelligheid rondom de baan. Dit jaar waren de voorspellingen van het weer zeer verontrustend. Uiteindelijk hebben we er toch maar één dag echt hinder van gehad en bleef het redelijk weer. Helaas, het aantal toeschouwers was toch iets minder dan voorgaande jaren. Ondanks dit mochten we toch weer een leuk resultaat neerzetten voor de club. Zeker mede te danken aan de dames die de verloting weer zeer succesvol hebben neergezet. Daarbij niet te vergeten de mensen die zich voor en achter de schermen vol hebben ingezet. De drankjes bleven koud en de banen bleven heel, dit ging allemaal niet vanzelf! Met 31 deelnemers uit onze eigen club (+/- 40% van de leden) was de bezetting uit Hollandscheveld goed! Het hoogste resultaat (1e HE3) is dit jaar wederom (2016-2015-2012) behaald door Marten Tuller. Volgend jaar zullen we dit toernooi wederom gaan spelen, houdt dus week 24-2017 vrij in je agenda!
 
Thema-toss
De thema-toss mag dit jaar niet ontbreken. Daarom hebben we een thema-toss avond gepland voor na de vakantie, namelijk vrijdagavond 2 september. Onze sponsoren zijn op deze toss ook van harte welkom. Leuk, sportief en gezellig voor iedereen.

Clubkampioenschappen
Wat ons dus brengt bij de nog te spelen Clubkampioenschappen 2016. Deze zullen gehouden worden van 5 september t/m 11 september. Je kan je opgeven in de categorieën HE-DE-HD-DD-GD via toernooi.nl. Geef je nu op en laten we ook van deze week een succes maken! Gezellig met leden van je eigen club. We proberen rekening te houden met je rating met de indeling van de poules. Hoe meer deelnemers hoe makkelijker dit wordt. Help elkaar herinneren dat er nog ingeschreven moet worden. Mocht je nu echt niet mee kunnen doen, supporters maken het nog gezelliger!
ACTIVITEITEN
• Elke woensdag vanaf 19:30: Toss
• 2 september vanaf 19:30: Thema-toss
• 5 t/m 11 september:
   Clubkampioenschappen
• 11 september: Start World Tour
   najaarscompetitie
• 17 september: Start najaarscompetitie
• 
12 t/m 18 juni 2017: Open toernooi
Copyright © 2016 Hollandscheveldse Tennis Club. Alle rechten voorbehouden.
Hollandscheveldse Tennis Club・Otto Zomerweg 71・7913 AG・HollandscheveldEmail Marketing Powered by MailChimp