Copy
Jaargang 9・Nummer 1・Mei 2016
Open deze email in je browser
Nieuwsbrief mei 2016
WOENSDAGAVOND TOSS
Dit jaar is besloten om weer een toss avond te organiseren op de woensdag avond. Met name voor de nieuwe leden is dit een ideale manier om in contact te komen met andere leden. Inmiddels heeft deze toss 2 keer plaatsgevonden. Beide keren waren er ongeveer 10 tossers (een mix van nieuwe en bestaande leden). Hier zijn we erg blij mee en we willen dan ook verzoeken om maar vooral te blijven komen! Tevens willen we graag benadrukken dat deze avond ook kan worden gebruikt om geïnteresseerde niet-leden mee te nemen (vrienden, familie, kennissen etc.). Tot ziens op de woensdagavond (vanaf 19:30 uur).
WIE HELPT DE JEUGD?
De jeugd is de toekomst van de club en daarom moeten we de huidige jeugdleden koesteren en nieuwe jeugdleden werven. Om die reden willen we een jeugdcommissie in het leven roepen. De jeugdcommissie zal activiteiten voor de jeugdleden organiseren en het aanspreekpunt zijn voor vragen van ouders. Echter hebben we ongeveer 3 à 4 personen nodig voor de jeugdcommissie. Tot nu toe heeft Heidi zich aangemeld hiervoor, maar dat is niet genoeg. Wil je Heidi helpen activiteiten op te zetten voor de jeugdleden, stuur dan een e-mail naar info@hveldtennis.nl.
ZITMAAIER
Dit seizoen hebben we 2 mensen kunnen vinden die voor een vergoeding het gras gaan maaien. Tot onze spijt heeft de grasmaaier nogal wat mankementen, zodat we na advies van de firma van der Vinne op zoek moesten naar een andere zitmaaier. Het maaidek is inmiddels zo versleten dat repareren hiervan geen optie is. De firma van der Vinne kon ons jammer genoeg geen passende aanbieding doen, omdat ze geen tweedehandse machine op voorraad hebben en een nieuwe machine geen verantwoorde aanschaf is voor onze club op dit moment.

Hierdoor waren we genoodzaakt om zelf op zoek te gaan naar een tweedehandse zitmaaier. Bij de firma Middelveld hebben we een goede machine gevonden welke binnen ons budget past. Binnenkort kunnen jullie deze grasmaaier op het park aan het werk zien. De oude grasmaaier kunnen we nog wel gebruiken om in het voorjaar de banen speelklaar te maken. Ook kan de nieuwe zitmaaier daar voor gebruikt worden, waardoor we met twee trekkertjes de banen op kunnen. We zoeken nog wel een ruimte om de oude grasmaaier te stallen, aangezien we deze alleen maar in het voorjaar zullen gebruiken. Als er iemand is die hier ruimte voor heeft, vragen we dan ook zich bij het bestuur te melden.
NIEUWE NIEUWSBRIEF
Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief. Voorheen werd de nieuwsbrief als PDF-document naar alle leden gestuurd. Omdat alleen leden de nieuwsbrief ontvingen zijn we opzoek gegaan naar een andere oplossing. Deze hebben we gevonden. Vanaf nu wordt de nieuwsbrief als e-mail uitgestuurd aan iedereen die zich geabonneerd heeft (initieel zijn alle leden geabonneerd). De mensen die geïnteresseerd zijn in de nieuwsbrief kunnen zich aanmelden via de website.
FEESTAVOND
Zaterdag 4 juni is de laatste competitiedag. Deze dag wordt er een competitie afsluitingsfeest georganiseerd. Iedereen is welkom dus ook de leden die geen competitie spelen, maar ook familie, vrienden en kinderen. Er wordt voor eten, drinken, muziek en een springkussen gezorgd. Het feest begint vanaf 19:30 uur en eten is ongeveer vanaf 20:30 uur, maar je kunt ook eerder komen om de teams die 's middags spelen aan te moedigen.
De kosten zijn € 25,00 per persoon (kinderen gratis) wat inclusief het drinken is. Opgeven vóór 31 mei bij Ronald, Trudy of info@hveldtennis.nl.
NAJAARS-COMPETITIE

De voorjaarscompetitie is nog in volle gang, maar voor 1 juni moeten de teams voor de najaars-competitie weer opgegeven zijn. Je kunt je aanmelden bij de VCL Erik Speek. De speeldagen van de najaarscompetitie kun je hier terug vinden.

HTC OPEN MEUBELDISCOUNT TOERNOOI

Binnenkort begint ons open toernooi weer, namelijk op maandag 13 juni. De finales zijn op zondag 19 juni. Hoogst waarschijnlijk maken we ook dit jaar weer gebruik van het voorweekend op zaterdag 11 en zondag 12 juni. Op dit moment hebben we 56 inschrijvingen, maar we kunnen nog veel meer deelnemers gebruiken, dus geef je op en maak ook anderen enthousiast om mee te doen. Opgave kan nog tot en met 30 mei via op toernooi.nl.

ACTIVITEITEN
  • Elke woensdag vanaf 19:30: Toss
  • 20 mei, 27 mei en 3 juni: Schooltennis
  • 4 juni: Competitie afsluitingsfeest
Copyright © 2016 Hollandscheveldse Tennis Club. Alle rechten voorbehouden.

uitschrijven | instellingen

Email Marketing Powered by MailChimp