Copy

HET JAAR IS BIJNA OM!
Velsen op Koers draait door...

WERK JIJ MEE AAN EEN TOEKOMSTBESTENDIGE BUITENDIENST VAN DE GEMEENTE VELSEN?

Burgemeester en wethouders van de gemeente Velsen hebben in hun collegeprogramma de ambitie uitgesproken om inwoners meer te betrekken.

Hoe kan de gemeente hun service verbeteren?
Onder andere door de problemen van inwoners en/of bedrijven in kaart te brengen en te kijken hoe de gemeente deze efficiënt en effectief kan verbeteren.

Als je doet wat je altijd kreeg, krijg je wat je altijd kreeg.
- Albert Einstein -

Waarom vraagt de gemeente om jouw input?

De gemeente Velsen is volop bezig om de buitendienst te verbeteren en optimaliseren. Digitaal werken, 24/7 dienstverlening en de veranderende vraag van de inwoners vragen om een toekomstbestendige buitendienst. En daar heeft de gemeente nog steeds jouw hulp bij nodig!

Eén van de eerste zichtbare verandering is de introductie van de app ‘Slim melden’. Door het gebruik van deze app kunnen inwoners sneller en eenvoudiger meldingen doen van wat zij tegenkomen in de openbare ruimte. De gemeente Velsen kan dan sneller en adequater reageren op deze meldingen. Ook in dit traject zijn inwoners betrokken geweest om de gemeente Velsen van input en feedback te voorzien. Hoe mooi is dat!

Als inwoner kun je nu wederom mee helpen denken en werken aan de ideale buitendienst.

Wat vraagt de gemeente Velsen aan jou?

Het enige wat de gemeente Velsen aan jou vraagt, is om twee vragen te beantwoorden. Er zijn al heel veel stappen gezet, maar nog niet alle!

Als inwoner kun je nu meehelpen om deze buitendienst nog beter te maken en toekomstbestendig!

Door het invullen van de twee vragen krijgt de gemeente inzicht in hoe jij nu denkt over de buitendienst en hoe jij graag zou zien hoe de ideale buitendienst er uit ziet.

Jouw antwoorden zijn belangrijk om de Gemeente Velsen een richting te kunnen laten bepalen, hoe zij de buitendienst nog beter kunnen aansluiten richting de toekomst.

Klik hier om de twee vragen in te vullen >>>
OF ANDERS IN GESPREK MET...
Zoals je hierboven uitgebreid heb kunnen lezen wil de gemeente Velsen en de medewerkers van de buitendienst willen zich meer verplaatsen in de inwoners, om zo de buitendienst nog beter te laten aansluiten bij de wensen en behoeftes van onze inwoners. 

Samen komen we verder...
Doe je mee?

Medewerkers van de gemeente gaan daarom ook met onze inwoners in gesprek...schuif jij aan bij de gesprekstafel in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Dudokplein, IJmuiden? 

Op de volgende dagen kan dat:
  • Dinsdag 11 december tussen 9.00 en 12.00 uur
  • Dinsdag 18 december tussen 9.00 en 12.00 uur
  • Donderdag 13 december tussen 13.00 en 15.00 uur
  • Donderdag 20 december tussen 13.00 en 15.00 uur
Uiteraard staat de koffie of thee klaar...

WIST U DAT...?

De gemeente Velsen naar je toe komt? >>>
Er een zorgverzekering is voor mensen met een minimuminkomen? >>>
Copyright © 2018 Velsen op Koers.