Copy

eNews 06/16
Visa i webbläsaren

STÖRRE, TYNGRE, SNABBARE, BÄTTRE…

– många fördelar med vår nya anläggning

Grävmaskinen har larvat iväg, byggställningarna är nedmonterande och målarfärgen på väggarna har torkat…

Vår strategiska satsning på nya och mer ändamålsenliga lokaler vid infarten till Forserum är klar. Det har varit en intensiv period där flytten skett parallellt med pågående produktion.

Behovet av högkvalitativa pressverktyg ökar stadigt och investeringen i nya produktionslokaler och kontor är en tydlig markering på att vi tror på framtiden. Ambitionen är snabb tillväxt tillsammans med både befintliga och nya kunder de närmaste åren.

– Vi har några av världens mest krävande beställare i vårt kundregister, exempelvis från svensk fordonsindustri. Därför har vi fyllt lokalerna med toppmodern utrustning som gör det möjligt att öka leveranskapaciteten med bibehållen precision och noggrannhet, säger VD Tommy Simonsson
Utrustningen kommer också väl till pass i den offensiva satsning som företaget gör på att öka marknadsandelarna i Tyskland och övriga länder runt Östersjön.

– Vår höga kvalitet i kombination med möjligheten att klara extremt korta leveranstider är våra främsta framgångsfaktorer. Våra kunder förväntar sig initierad produktkritik och rådgivning. Genom att varva teori med praktik är vi närvarande under hela processen, från idé till färdigt, provkört verktyg. Det är mycket uppskattat, säger Tommy Simonsson.

Gjutet samarbetet med
underleverantör till Volvo


En nyligen undertecknad stororder från en av Volvos större underleverantörer visar att Sivab har resurserna att vara konkurrenskraftiga även vid större uppdrag.

Ordervärdet är totalt 6 miljoner kronor fördelat på sju komplexa verktyg. Beställningen är smått unik i det avseendet att den består av stålgjutna verktygsstommar för högsta stabilitet, kvalitet och precision. Låg vikt och väl tilltagna serviceintervaller är andra fördelar som kunden kan dra nytta av under många år framöver

– Vår satsning på ändamålsenliga lokaler och toppmodern utrustning har haft stor betydelse när kunden valde oss som leverantör. Vi har bland annat investerat i en provpress från Hydraulico på 1000 ton och med ett 2x4 meter stort bord. Tack vare den kan vi leverera färdigutprovade verktyg, vilket minimerar kostsamma produktionsstillestånd hos våra kunder. Det handlar om verklig kundnytta och är en nödvändighet för att stärka vår konkurrenskraft i premiumsegmentet bland verktygstillverkare, förklarar VD Tommy Simonsson.

Välkommen att kontakta oss!

Du kan även läsa mer om oss på www.sivab.com

Tommy Simonsson

VD/Marknad
036-39 66 81
tommy.simonsson@sivab.com

Martin Qvänstedt

Marknad / Projekt
036-33 34 631
martin.qvanstedt@sivab.com
Besöksadress:
Stenserydsvägen 4
SE-571 78 Forserum
Postadress:
Box 56
SE-571 03 Forserum
Telefon:
Tel: +46(0+)36-39 66 80
E-post:
info@sivab.com
Hemsida:
www.sivab.com
Copyright © 2016 Sivab Pressverktyg, All rights reserved.

Vill du justera hur du får dessa mail?
Du kan uppdatera dina uppgifter eller avprenumerera

Email Marketing Powered by MailChimp