Copy

eNews 06/19
Visa i webbläsaren

GENOMBROTT PÅ NYA MARKNADER....

När detta skrivs är vår personal till 100 procent upptagna med att producera leveranser till flera helt nya kunder, på en helt ny marknad. Vi är både stolta och glada över att ha gjort ett genombrott på exportsidan med dessa affärer som tillsammans är värda omkring 10 miljoner kronor.

 

I många fall fortsätter de verktyg vi levererar till våra kunder ut på exportmarknaden, främst i Europa. Ett exempel på det är ett svenskt företag med egen fabrik i Slovakien som numera anlitar oss direkt. En stor del av våra produkter hamnar hos europeiska biltillverkare.

 

Nu har vi med egen kraft fått nya kunder i Polen dit vi snart skickar sex följdverktyg och transferverktyg med högt teknikinnehåll och krävande toleranser. Många av de polska tillverkarna är i sin tur underleverantörer till andra europeiska slutkunder – slutkunder som är nya för oss på Sivab. Det är både spännande och intressant och vi kan lite stolt konstatera att våra nya internationella kunder uppskattar den värdegrund och det etiska förhållningssätt som vi på Sivab jobbar efter. Våra värdeord, som vi gemensamt kommit fram till är Ansvar, Kunskap, Vilja och Lojalitet. Lite enkelt handlar det om att vi tar ansvar och håller vad vi lovar. Vi har gedigen erfarenhet och håller oss kontinuerlig uppdaterade med senaste nytt inom vårt område, vi lämnar inga detaljer åt slumpen utan har en stark vilja att lyckas och vi vill jobba långsiktigt med våra leverantörer, kunder och medarbetare. De här fyra orden gör oss till ett vinnande team och vi är övertygade om att de kommer att hjälpa oss i vårt arbete för ökad närvaro på internationella marknaden.

Besök oss på Elmia Subcontractor i höst

Om du åker till Elmia Subcontractor i november i höst hoppas vi att du gör ett besök i Smålandsmontern där vi och andra småländska underleverantörer visar upp oss. Hoppas vi ses!

Välkommen att kontakta oss!

Du kan även läsa mer om oss på www.sivab.com

Tommy Simonsson

VD/Marknad
036-39 66 81
tommy.simonsson@sivab.com

Martin Qvänstedt

Marknad / Projekt
036-33 34 631
martin.qvanstedt@sivab.com
Besöksadress:
Stenserydsvägen 4
SE-571 78 Forserum
Postadress:
Box 56
SE-571 03 Forserum
Telefon:
Tel: +46(0+)36-39 66 80
E-post:
info@sivab.com
Hemsida:
www.sivab.com
Copyright © 2019 Sivab Pressverktyg, All rights reserved.


Vill du justera hur du får dessa mail?
Du kan uppdatera dina uppgifter eller avprenumerera

Email Marketing Powered by Mailchimp