Copy
Kring Springendal 
zondag 19 februari 2017 
13.30 uur 
Erve Villa Valetudo, Almelo
View this email in your browser

Familie- en structuur-opstellingen

Opgave vooraf verplicht: moonherself@hotmail.com
Jouw bijdrage: €5

Bertus Gazenbeek van Heelgoed-coaching.nl uit Zwolle komt vertellen over:

Wat is een opstelling?
Opstellingen zoals ontwikkelt door de Duitse therapeut Bert Hellinger helpen om inzicht te krijgen in de plek die we in onze familie innemen. Veel persoonlijke problemen, relatieproblemen en levensvragen ontstaan binnen het familiesysteem waarin we opgroeien en leven. Daarnaast maken we deel uit van andere groepen en organisaties in de samenleving, ook wel systemen genoemd. We worden goeddeels gevormd door die systemen. Ons onbewuste neemt die informatie op in patronen en structuren die een grote invloed hebben ...op ons leven en de keuzes die we maken.
Het onbewuste is een verzamelplaats van emoties zoals vreugde, liefde, genegenheid, humor, kracht en verbondenheid, maar ook van boosheid, schaamte, verdriet, spijt en schuld. Het onbewuste onderdrukt en verdringt de negatieve emoties. Daarbij kan er een blokkade ontstaan die ons leven negatief beïnvloedt; een blokkade waar we ons vaak niet of nauwelijks bewust van zijn!
Het doel van werken met opstellingen is dat de beelden en structuren die op onbewust niveau zijn opgeslagen en je daadwerkelijk sturen, inzichtelijk worden, zodat je ze kunt herkennen en veranderen. Deze veranderingen beginnen daadwerkelijk tijdens de opstelling en brengen vastzittende patronen en structuren weer in beweging. In een opstelling worden personen of voorwerpen die de oorspronkelijke situatie representeren opgesteld in een ruimte. De gebeurtenis die er ooit is geweest, blijft uiteraard bestaan, maar de emotie die eraan gekoppeld is kunnen we beïnvloeden. Zodra de emotie van de gebeurtenis is losgekoppeld, kan de blokkade jou loslaten. Een blokkade van jaren kan zo in één of enkele opstellingen verdwijnen. De ruimte die hierdoor ontstaat, zal zich vullen met positieve energie.
Opstellingen kunnen zowel in groepsverband als individueel plaatsvinden. Heelgoed Coaching onderscheidt zich door een unieke en effectieve vorm van 1 op 1 opstellingen.

Erve Villa Valetudo
Routebeschrijving Erve Villa Valetudo, Lankampsweg 3, 7608 KE  Almelo
 
Rij vanaf de Van Rechteren Limpurgsingel bij het kruispunt met stoplichten de wijk De Schelfhorst binnen. U rijdt dan op de Stins.
Bij het eerstvolgende stoplicht gaat u rechts op de Scheybeek en direct daar aan het einde rechts de Burcht op.
Het vijfde straatje aan uw rechterhand is de Lankampsweg.  De gemeente heeft er een bordje opgehangen, waarop staat dat Lankampsweg 3 bereikbaar is. De Lankampsweg leidt u een tijdje parallel aan de Van Rechteren Limpurgsingel naar de boerderij.
Let op: rijd hier langzaam, want hier is in het algemeen weinig verkeer en er wordt  veel gewandeld.
Meld je hier aan
Copyright © 2017 Van Saane CTA, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp