Copy
View this email in your browser

Chocolade winnaars

 
Jullie plaatsten al ruim 50 chocolade beoordelingen. Ons viel de kwaliteit en soms zelfs hilariteit van de inzendingen op. Complimenten en dank voor iedereen die al een beoordeling schreef!

De vijf winnaars van de Soma Salazar hebben eerder al bericht van ons gehad. Anne, Milton, Linda, Anneke & Mariska - gefeliciteerd!

De komende tijd zijn beoordelingen nog steeds zeer welkom. Ook weer met kans op een mooie beloning! 

Het werkt zo:
1- Ga naar Chocoladeverkopers.nl en naar de reep die je wilt beoordelen
2- Vul je naam & emailadres in. (Of log in, dan hoeft dat niet eens)
3- Geef je waardering in sterren & een korte (of lange) reactie.

Wie voor eind juli een beoordeling plaatst maakt kans op een verrassingspakketje vol vegan chocolade

Helemaal onderaan de mail wat leuke al geplaatste beoordelingen!

Zomerse Aanbiedingen

 

De koeling in ons chocoladekantoor is nog niet aan geweest. Fijn. Maar de zomer begint te komen.

Daarom hebben we weer wat fijne zomerse aanbiedingen. Zomaar, op wat extra zomerse repen zoals de heerlijke citroen-kokos-chocolade hiernaast en soms omdat de THT datum in zicht komt. Zoals altijd: kwaliteit gegarandeerd.

Chocolade is lang houdbaar als je het goed bewaart. En dat doen we uiteraard. Niet te warm, niet te koud, en zelfs de luchtvochtigheid houden we in de gaten. We kregen recent nog van een Italiaanse chocoladekenner complimenten over het perfecte bewaren. Fijn.

Zo kunnen we dus garanderen dat ook chocolades die meer dan een paar weken bij ons vertoeven gewoon in perfecte staat zijn.
 
 

Nieuwe chocolades


 
 

Zomaar vier prachtige nieuwe origine chocolades van de chocolademeesters uit Budapest: Rózsavölgyi Csokoládé.
 
Na de 'Mababu' nu een tweede chocolade uit Tanzania. Een verbluffende reep van cacao uit Ecuador. Een goed zure Piura Peru chocolade. En dan nog de minder subtiele maar wel spannende São Tomé. Genieten. << Naar Rózsavölgyi >>
 
Gemaakt op Sumatra, en geheel van Indonesische cacao. Krakakoa valt in de smaak bij veel van onze chocoladeklanten. Zowel de drie chocolades van cacao van specifieke eilanden als de chocolades met smaaktoevoeging.

Daarom nu ook de 100% van deze makers, en de 40% melkchocolade met koffie.
<< Naar Krakakoa >>
 


Als we kijken naar de top van bestverkochte repen (die zullen we binnenkort eens delen) staat Akesson's twee keer in de top tien.

De romige en toegankelijke chocolades zijn populair maar niet altijd even goed verkrijgbaar. We zaten even vrijwel zonder maar de voorraad Akesson's is nu weer goed aangevuld. Ook van de twee populaire 100% repen die op waren.

We maakten van de gelegenheid gebruik om ons Akesson's assortiment te vervolmaken. Vanaf nu beschikbaar << Dark Milk 55%>> 
 

Hogarth.
Rechtstreeks uit Nieuw-Zeeland. Weer geheel beschikbaar. Met speciale aandacht voor de Manuka Honing chocolade en de Buttered Toast & Sea Salt. Nieuw zijn de heerlijke Guatemala 64% en de pure chocolade met rozen & vanille thee - ontwikkeld met de beroemde chefkok Simon Gault.


Friis Holm. Al die verbluffende chocolades van cacao uit Nicaragua. Allemaal op. Maar nu dus niet meer. De Double Turned, de Bad Fermentation, we hebben ze weer. Liefhebbers hoeven we niet meer te vertellen, voor wie dat nog niet is hebben we ook mini's beschikbaar.

<< naar Friis Holm>>

We kregen ook de nieuwste op Japan geïnspireerde chocolades. Een witte chocolade met Yuzu, een O' Payo melkchocolade met groene Sancho peper en een pure chocolade met gedroogde Yuasa Soja. Voegen we snel toe aan de webshop!
 

Voor wie kennis wil maken met de grofgemalen 'Mexicano' chocolades van Taza hebben we nog een leuke 4-in-1 verpakking. Koffieliefhebbers zullen blij worden van de Ritual chocolade met daarin Anyetsu van Novo Coffee Roasters. Wellega, Ethiopië
 


Hoewel we voor de liefhebbers met plezier melkchocolades blijven verkopen, en ons best blijven doen om ook daarin de allerbeste keus te bieden, vinden we het ook erg leuk om ons assortiment aan vegan chocolades stap voor stap uit te breiden.

De pure chocolades natuurlijk, goede pure chocolade is sowieso geschikt voor veganisten, maar ook chocolades met kokosmelk, amandel of zelfs haver. Reuze lekker. Wij missen de melk niet. Maar we zijn zelf nog altijd meer liefhebber van puur, moeten we er wel eerlijk bij zeggen.

<< Bekijk de vegan chocolades >>

Sinds kort mogen we ons ook Vegan Friendly noemen van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Tof!
 

Beoordelingen

Zoals beloofd delen we nog wat (fragmenten uit) leuke beoordelingen. We zijn zeer verheugd met ieder die zijn of haar mening achterlaat over de chocolades, dank!

Mariska over Soma Old School Melk
"Nergens mee te vergelijken, het is chocolade maar het mondgevoel , de crunch, de smaak, de intensiteit, alles bij elkaar zo heerlijk anders en toch herkenbaar chocolade, stevig genieten!" 

O.D. over Chocolatemakers 92% Gorilla:
"Heerlijk donkere chocola tegen een goede prijs. Ik koop hem regelmatig."

Maaike over Mesjokke Stardust:
"Bijzondere reep! De structuur is in eerste instantie wat harder en ruwer dan je zou verwachten bij een melkchocolade, maar geef hem even de tijd in je mond. Dan smelt hij heerlijk zacht, en proef je duidelijk koffie en fudge, zoet maar ook een beetje zout"

Joyce over Omnom Gezouten Lakkris:
"De zachte, warme smaken van de melkchocolade met de zoetig zoute salmiak kristallen zijn zo’n vreemde combinatie en tegelijk zo logisch, zo natuurlijk. Met elke hap wordt het lekkerder, the world starts making sense."

Bram over Original Beans Chuncho 100%:
"De smaak is complex van begin tot einde; in ieder geval is dit niet de intense groenige drop sensatie of de diepe, donkere cacao die je vaak bij dit soort chocolades treft. Welke smaken dan wel? Het meest nog lijkt het bij vlagen op een frisse Matcha thee. Een fascinerende 100% chocolade; voor liefhebbers een grote aanrader!"

We waarderen elke beoordeling. Ook als je alleen meldt dat je de chocolade vindt mee- of tegenvallen helpt dat ons en andere chocoladeliefhebbers in hun keuze. Een korte reactie achterlaten kan al in 30 seconden.

Over de Zomer


We sluiten af met een plaatje van een der chocoladeverkopers op de fiets. In een zeer typisch Zuid-Portugees landschap. Daar waren we vorige maand. Glooiende heuvels, met lichte begroeiing. Dat was eigenlijk zo'n beetje onze hele vakantie het uitzicht. Mooie vogels (we werden blij van de prachtige zwarte ibis en de kleurige bijeneter) en wat mooie vlinders. En veel pret natuurlijk. Niet verkeerd, maar het landschap was niet heel spectaculair. We kregen erg veel zin om na de zomer weer echt in de bergen te fietsen. Dat duurt nog even, daarom nu alvast een korte mededeling voor de zomer: 

We zijn de hele zomer geopend maar zullen als de temperaturen langere tijd te hoog worden niet verzenden.  

Dat gaan we ook weer helder vermelden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Maar heeft u graag een mooie voorraad chocolade dan is het raadzaam niet tot juli/augustus te wachten. Gegarandeerd zijn er in die periode meerdere weken waarin we de chocolade even veilig koel binnen houden. We verzenden liever niet gekoeld omdat dit toch best veel extra milieubelasting oplevert. 


 
Copyright © 2019 Chocoladeverkopers, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp