Copy
View this email in your browser

Beste chocoladeliefhebber,


In deze nieuwsbrief: de International Chocolate Awards,  een mooie prijsverlaging, nieuwe chocolades en helemaal op het einde: hoe het kwam dat je de Chocoladeverkopers opeens uit je radio kon horen komen...

Weinig introductie, veel chocoladeplezier!

Alle goeds,

Paul & Emma
Chocoladeverkopers
<< Chocoladeverkopers.nl >>

Nieuwe chocolades

 
We hebben de afgelopen twee weken goed ons best gedaan weer mooie chocolades uit te zoeken die niet in ons assortiment mogen ontbreken.

Dit keer heel wat chocolades met wat extra's. Van hele hazelnoten tot doerian. Van gember tot framboos. En van zuurzak tot yuzu. Maar ook goed nieuws voor liefhebbers van puur tot héél erg puur: de nieuwe origine chocolades van Georgia Ramon & Zotter.

Voor de laatste toevoegingen is het goed af en toe te kijken bij nieuwe chocolades

In prijs omlaag: Marou

 
Ook vanwege Covid stijgen de prijzen voor internationale verzending.
Het kan dus zijn dat er de komende tijd enkele merken iets in prijs stijgen.

Maar gelukkig valt het voorlopig mee. Bovendien doen wij er alles aan om de prijzen zo vriendelijk mogelijk te houden.

We kunnen dan juist ook een mooie prijsverlaging melden!

De chocolades van Marou zijn vanaf nu € 5,95.

Geheel van cacao tot chocolade gemaakt in Vietnam. Marou verkoopt & verscheept meer. En dus kunnen de prijzen wat omlaag. De lagere prijs voor ons rekenen we uiteraard graag door.

Ken je alles van Marou al? Dan ook goed nieuws! Later in oktober hebben we hun allerallernieuwste chocolade beschikbaar. 

Ken je Marou nog helemaal niet? Ook van het kennismakingspakket hebben we de prijs verlaagd. Nu kun je voor € 26,95 uitgebreid met Marou kennismaken

Winnaars International Chocolate Awards


Afgelopen weekend was de prijsuitreiking van de International Chocolate Awards. 

Het is geen verrassing dat Mikkel Friis Holm weer met een hele stapel bekroningen naar huis ging (virtueel dan, het was allemaal op afstand). 

Friis Holm won als 'Best in Competition' voor beste pure chocolade met de Chuno Triple Turned (bij ons tijdelijk uitverkocht, komt over twee weken weer).

Verder uit ons assortiment nog mooie prijzen voor onder meer Morin, Dormouse, en Standout. De chocolades van Fjak & Solkiki hopen we later deze maand ook (weer) op voorraad te hebben.

<<Lees hier de hele uitslag terug. >>

Rondje Nederland

 
Terwijl wij vorige maand Nederland rondfietsten zorgde Tessa weer perfect voor alle pakketjes. Daarvoor danken we haar ook hier!

We fietsten vanuit Nijmegen eerst naar het noorden via de 10 Provinciënroute - zeer de moeite waard - en toen via Terschelling en de afsluitdijk richting de duinen die we tot in Zeeland volgden via de 'Ronde van Nederland' route en vanuit daar weer terug naar huis. Toch zo'n 1200 km in eigen land.

Nu zijn we weer lekker aan de slag met de chocolade, en klaar voor het chocoladeseizoen.

Zijn er nog chocoladeliefhebbers in je familie- of vriendenkring die voor chocolade nog niet buiten de supermarkt kijken?

Je mag ze altijd op de Chocoladeverkopers wijzen. We helpen graag. Niet alleen met bestellingen, maar zeker ook met antwoorden op alle chocoladevragen.

We willen er komend jaar voor zorgen dat nog veel meer mensen kennismaken met goede & eerlijke chocolade. Dat meer mensen merken hoe bijzonder chocolade kan zijn. En zeker ook dat meer mensen weten hoe het zit met chocolade & cacao.

Feestelijke winterse chocolades

 
Nu de temperaturen dalen merken we dat het 'chocoladeseizoen' weer echt start.  Zeker richting de feestdagen zullen we vast weer veel chocolade cadeaus inpakken, naast de bestellingen van onze (uiteraard zeer gewaardeerde!) vaste klanten. 

Een cadeau bestellen is makkelijk. Je kunt bij het afrekenen het adres van de ontvanger opgeven. En als je wil voegen we een kaartje met je tekst toe. 

Het populairst als cadeau zijn de chocoladepakketten, maar zelf iets lekkers uitzoeken is natuurlijk ook leuk.

Ook de Sint kan dit jaar prima bij ons terecht. Zo hebben we deze prachtige Sintchocolade van Chocolatemakers & de Winter Spice van Mesjokke - beide met een lekker winterse specerijenmix. Van Chocolatemakers komt er nog iets anders speciaals (en lekkers!) aan. Hou de nieuwe chocolades daarvoor de komende weken in de gaten.

Chocoladeverkopers in je radio...

 
Wij waren op vakantie, maar ondertussen was Chocoladeverkoper Paul opeens op veel plekken te horen & te zien. Dat kwam omdat Bol.com ons benaderde.

De reden voor ons om mee te doen: meer mensen in aanraking laten komen met bijzondere chocolade.

Zelf hebben we uiteraard geen marketingbudgetten, dus wij vonden het een mooie kans voor extra aandacht. Zodat hopelijk meer mensen een keertje buiten de supermarkt kijken voor echt eerlijke goede chocolade. 

We schreven op de website meer over het hoe & waarom: 
https://chocoladeverkopers.nl/nieuws/chocoladeverkopers-bol/
Goed om te lezen - ook als je denkt 'huh, bol.com? waarom dat nu weer?'

Je kunt hier een kort filmpje terugkijken: 
https://www.youtube.com/watch?v=F8Z22RBkGS4&feature=youtu.be

Hier kun je de radiocommercial terugluisteren: 
https://chocoladeverkopers.nl/uploads/Bol_Zakelijkverkopen_2020_V3_NL_Paul_-9db.wav

En hier de foto, die op veel online plekken terecht kwam, en zelfs op enorme billboards langs de snelweg. Even wennen hoor... om jezelf zo terug te zien. Maar Chocoladeverkoper Emma is trots, dus alleen dat al is het helemaal waard :) 

Instagram
Chocoladeverkopers
Facebook
Email
Copyright © 2020 Chocoladeverkopers, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp