Copy
View this email in your browser

Beste chocoladeliefhebber,


De dagen van meer dan 30 graden laten we (met een beetje geluk) nu echt achter ons. Kortom: hoog tijd voor chocolade! 

Om de start van het nieuwe chocoladeseizoen te vieren hebben we deze nieuwsbrief een mooie kortingsactie

We geven een flinke korting op alle chocolades van Standout uit Zweden. Ook het nieuwe Great Taste Awards Sterrenchocolade pakket bestel je nu extra voordelig.

Daarnaast nog veel nieuws zoals goede chocolade voor in de keuken, een perfecte chocolade voor bij je filmavondje én een selectie van Zotter's gevulde chocolades met een tijdelijke afprijzing (tot meer dan 50%). 

Paul & Emma

De Chocoladeverkopers
Chocoladeverkopers.nl

Kortingsactie Standout Chocolate: 25% korting

We hadden in de lente al bedacht dat we graag Standout Chocolate eens in het zonnetje wilde zetten - bij wijze van spreken dan. Toen kwam de zomer, met de uitslagen van de verschillende chocolade awards. Daardoor extra reden voor een feestje: Standout werd zowel bij de Academy of Chocolate als de Great Taste Awards veelvuldig bekroond.

Standout  is het bedrijf van Fredrik Martinsson. Hij maakt heerlijke chocolades, die naar ons idee prachtig laten zien waar craft chocolate om gaat. Chocolades waarbij je zonder moeite het verschil tussen de verschillende cacao herkomsten proeft, chocolades met een rijke smaak waar - zeker als je er even voor gaat zitten - telkens weer wat nieuws in te ontdekken is.

We laten je graag kennismaken met deze chocolades die ons - en de jury's van de chocolade awards - zo aanspreken.

Daarom krijg je tijdelijk 25% korting op alle chocolades van Standout.

De korting geldt tot 11 september en zolang de voorraad strekt.

<< Bestel de chocolades van Standout met korting  >>

Great Taste Awards: Sterrenchocolade met korting
 
Zoals je hierboven al kon lezen krijg je op alle losse chocolades van Standout tijdelijk een mooie korting. Maar daar komt nog wat bij: het Great Taste pakket.

Bij de Great Taste Awards worden delicatessen uit allerlei categorieën elk jaar beoordeeld door een vakkundige jury. Erg goed? Dan kun je een ster verdienen. Heel erg enorm goed? Dan kun je er zelfs twee krijgen. En is de jury echt helemaal overweldigd? Dan verdien je de zeldzame drie sterren.

Bij de editie van 2022 kreeg Standout Chocolate de volgende bekroningen:
4x ☆     7x ☆☆      1x ☆☆☆

Daarmee is de maker veruit de meest bekroonde chocolademaker van dit jaar. En zeker de vele tweesterrenbekroningen zijn echt speciaal te noemen - wij hebben het in ieder geval nog niet eerder zo gezien.

Om deze mooie score te vieren stellen we met veel plezier het Great Taste: Sterrenchocolade van Standout pakket samen. Daarvoor selecteren we vier pure chocolades. Perfect om te ontdekken, maar zeker ook buitengewoon geschikt als basis voor een chocoladeproeverij.
 
Normale prijs: € 22,95. Nu bestel je het voor € 16,95

<< Naar het Great Taste pakket>> 

Ook hier geldt: de actie loopt tot 11 september of tot de voorraad op is.

We benadrukken graag nog even: de awards zijn leuk - de bekroningen zijn echt een eer voor de chocolademakers en een mooie kans om een groter publiek te bereiken - maar natuurlijk zegt het niet alles. Niet alle makers doen mee & de mening van de jury is niet heilig. Vertrouw vooral ook op je eigen smaak en voorkeuren, dat doen wij ook!

Nieuw: meer chocolades voor in de keuken

 
Natuurlijk is het leuk voor chocoladeliefhebbers om ook in de keuken af en toe goede chocolade te gebruiken. Voor taarten, koekjes, cupcakes, chocolademousse of wat je ook maar wil maken. Zeker als je iets maakt met véél chocolade zoals chocolademousse of chocoladetaart zul je merken dat het héél veel verschil maakt als je gewoon goede chocolade gebruikt.

Omdat we weten dat heel wat van onze chocoladeklanten graag ook lekker eten, en vaak ook graag af en toe de tijd nemen voor uitgebreid koken of bakken, breiden we ons assortiment chocolades voor in de keuken de komende tijd uit.

Zo hebben we nu de couverture chocolades van Chocolatemakers in verschillende soorten beschikbaar: van de 80% criollo (onze favoriet, en pizzacafé Desem in Nijmegen maakt er heerlijke chocolademousse mee - met wat goede olijfolie en een snufje zout) maar ook de 70% virunga en een melkchocolade en witte chocolade.De Chocolatemakers verpakkingen zijn groot (2kg) - voor wie maar af en toe chocolade gebruikt in de keuken hebben we chocolade couverture van Auro - in verpakkingen van 350 gram.

Beschikbaar in 100% puur en in 64%. Kwaliteitschocolade geheel gemaakt in de Filipijnen

<< Naar de chocolades voor koken & bakken >>

Heden, nieuwigheden!  

 
Twee plekken op onze website wisselen veelvuldig: de aanbiedingen & de nieuwe chocolades.

Bij de nieuwe chocolades vind je momenteel een geweldige chocoladereep van Naive, Patiburru geheten waarin veel te proeven valt. Van bloemig tot kruidig tot notig. Dankzij de structuur en kleur denk je aan een melkchocolade, maar het is toch echt puur. Bijzonder!  

Ook de Don Ramon van Pump Street Bakery (met cacao van een specifieke plantage) viel bij ons erg in de smaak. Deze reep begint met de karakteristieke citrustonen die we kennen van de cacao egio Piura in Peru - maar gaat over in een heel diverse smaakervaring richting noten & karamel. 

Op een andere manier heel speciaal: de Cola & Popcorn gevulde chocolade van Zotter. Ja, dit is écht een chocolade gevuld met popcornstukjes en colasiroop. Verbazingwekkend lekker, wat ons betreft, en natuurlijk extra leuk voor bij een filmavondje

<< Naar alle nieuwe chocolades >>


Korting! Voor de liefhebbers van de gevulde Handscooped chocolades van Zotter ook nog een ander leuk nieuwtje: heel wat varianten nu met een euro (of meer!) korting. Veelal nog tot in oktober houdbaar - en dan heb je ze al héél erg láng op. << Naar de aanbiedingen >>
Beoordelingen van chocoladeliefhebbers

Nancy over de witte chocolade Piura Peru van Heinde & Verre 

"Ik had niet zo’n complexe smaak verwacht van witte chocola (..) ik denk dat dit lekker gaat zijn met champagne/mousserende wijn/cider dus de volgende keer dat ik dit bestel ga ik dat proberen."Kelly over Raaka met munt & jasmijn 

"Het is dat ik weet dat het erin zit, anders had ik nooit geraden dat de toevoegingen jasmijn en munt zijn. Het is heel wisselend bij Raaka: de ene keer zijn de toevoegingen heel sterk van smaak, dan weer iets milder, dan weer totaal onherkenbaar (voor mij iig) zoals in dit geval." "Het is een bijzondere chocolade, helemaal niet bitter inderdaad. Voor mij overheerst de lemon smaak iets te veel. Daarom 4 sterren ipv 5"

Léon over Fossa 100% Tanzania 


Helemaal ondersteboven van een bepaalde chocolade, of valt het toch wat tegen? In beide gevallen vinden we het erg leuk om te horen!

Je kunt bij alle chocolades makkelijk je reactie achterlaten. Daar help je ons en andere chocoladeliefhebbers mee. Je kunt een uitgebreid proefverslag achterlaten, maar ook enkele steekwoorden. Allemaal prima. 

Om je beoordeling te delen klik je door naar de chocolade waar het over gaat & klik je op het kopje beoordelingen. Laat je naam achter of een pseudoniem, en je emailadres. Het emailadres is enkel ter controle en wordt niet gepubliceerd.

<< Ik wil ook een beoordeling achterlaten >> 

Fietsvakantie: 3-21 september. Verzending 1x per week

 

Onze vaste klanten zagen het vast al aankomen: we gaan binnenkort nog even fietsen. Al wordt er ook in de zomer heel wat chocolade besteld, in het najaar is het altijd nog heel wat drukker.

Daarom is het nu een mooie tijd om nog twee weekjes te gaan fietsen. Dit keer vanuit Parijs naar Mont St Michel. 


En ook als altijd: bestellen kan gewoon tijdens onze afwezigheid - vooral blijven doen - onze trouwe vervanger Tessa is er weer om 1x per week alle bestellingen te verzenden.


Dit betekent concreet dat we tot komende vrijdag 2 september zelf nog versturen, daarna zal Tessa op zaterdag 10 en zaterdag 17 september versturen. En dan versturen we zelf op de 22e weer. 

Ondertussen kun je dus met een gerust hart bestellen - zolang je maar weet dat er tijdelijk 1x per week wordt verzonden. (tenzij de temperaturen toch nog flink stijgen - gaan we niet van uit!)

<< Naar Chocoladeverkopers.nl >>
Instagram
Chocoladeverkopers
Facebook
Email
Copyright © 2022 Chocoladeverkopers, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp