Copy
View this email in your browser

Chocoladeverkopers Update

 
Lieve mensen,

Een bericht van ons om wat zaken te melden. Eerst de praktische zaken, dan nog een kleine actie om wat mensen een hart onder de riem te steken en een persoonlijke noot.

Praktisch:
  • De webshop blijft open. Bestel dus gerust chocolade als je daar blij van wordt. Gelukkig leent onze chocolade zich er voor om niet alles ineens op te eten. Nu extra belangrijk goed en gezond te blijven eten en niet te veel te snoepen. Zolang de post blijft functioneren kunnen wij open blijven
  • Ieder Z'n Vak is gesloten. In ieder geval t/m 6 april. Woon je in omgeving Nijmegen bestel dan ook gewoon online.
  • We bezorgen voorlopig niet via fietskoeriers. De meeste pakketjes passen door de brievenbus. Pakketten waar getekend voor moet worden zal de postbode tekenen en om je laatste cijfers ID bewijs vragen om afstand te kunnen houden. We houden je op de hoogte.
  • Verzending kan iets langer duren We geven nooit garanties, maar nu al helemaal niet. Hou er rekening mee dat je pakketje wat langer onderweg is, dat wij langzamer reageren op mailtjes, etc. 
  • Er kunnen zaken veranderen. Als er wat qua bezorgen verandert zetten we dat op onze verzendpagina: https://chocoladeverkopers.nl/verzending/
Heb je nog vragen?
Stuur ons gerust een mailtje. 
Je kunt dit bericht beantwoorden.

 

Paul & Emma
Chocoladeverkopers
<< Chocoladeverkopers.nl >>

We willen wat extra's doen

 
In deze tijd komt er veel op ons af. We zullen er samen doorheen moeten. Daarom hopen we vooral dat we met z'n allen en goed op onszelf passen maar toch ook en juist op elkaar. Elkaar steunen, helpen, aan elkaar blijven denken.

We willen graag wat extra doen vanuit wat wij kunnen. Daarom hebben we afgelopen maandag wat chocoladepakketjes samengesteld en gestuurd naar mensen werkend in intensive care afdelingen van ziekenhuizen. We kregen lieve reacties terug, en merkten dat het gewaardeerd werd. 

Als je nog een goede suggestie hebt voor iemand die nu écht een chocoladepakketje kan gebruiken mag je ons een mailtje sturen met naam, adres en reden.

We zullen dan nog een aantal kosteloze pakketjes maken.
Om het overzichtelijk te houden: de reacties die we uitkiezen krijgen dan bericht van ons. 

Helaas kunnen we natuurlijk niet onbeperkt chocolade gaan weggeven. 
Wil je zelf iemand blij maken met chocolade dan kun je ook gewoon bestellen. Je kunt een alternatief afleveradres opgeven en in het opmerkingenveld ook zetten als je wil dat we een kaartje bijvoegen met je tekst.

Natuurlijk zullen we ook de komende tijd blijven denken hoe wij ons positief kunnen blijven inzetten.

Persoonlijke noot


Chocolade is niet van levensbelang. Toiletpapier trouwens ook niet.

We weten dat we ontzettend leuke en lieve klanten hebben. Daarom vertrouwen we er op dat jullie in deze tijd er voor elkaar zijn. En een voorbeeld vormen voor anderen met extra warmte, liefde en geven-om-elkaar. 

We kunnen met z'n allen heel wat voor elkaar betekenen, en we hebben elkaar de komende tijd hard nodig. Iedereen wordt geraakt, en we moeten er allemaal samen door heen. 

Ons kleine advies: Neem de  adviezen van RIVM/GGD serieus. Denk ook wat je verder kan doen. Denk aan jezelf, maar zeker ook aan de ander. Blijf vooral lachen, zingen en dansen. 

We zien mooie initiatieven en allerlei creativiteit en zullen de komende tijd uiteraard kijken waar we zelf kunnen bijdragen.

Voor nu willen we graag nog eens dank je wel zeggen aan jullie. Zoveel leuke klanten, zoveel leuke reacties. Dat maakt voor ons echt heel veel uit.  

De klant in Frankrijk die ons mailt als de zwaluwen bij haar weer in het land zijn, de klant in België die fotootjes deelt van proeverijen, de klant in Groningen die ons al vijf jaar lang volgt en goede tips deelde, de klant die ons overstelpt met hartverwarmende lange mails, en natuurlijk alle anderen. Ook wie gewoon een keer bestelde, of een mailtje stuurde, of iets van ons deelde op social media. We zijn jullie echt dankbaar.

Paul & Emma.

Foto: Chocoladeverkoper Emma danst in de zon, op een fijne camping tijdens een fietsvakantie eerder op Corsica
 

Laatste reviews
 

Je kunt nu de laatste reviews terugvinden op onze voorpagina. Zelf een review achterlaten is ook heel makkelijk. Klik de reep aan waar je wat over wil zeggen, ga naar het tabblad 'beoordelingen' en schrijf je reactie. 

https://chocoladeverkopers.nl/

Est – 16 maart 2020

Was al lekker, had een beetje een colasmaak door de gember, maar nu vind ik hem beter geworden: hij is pittiger dan de vorige versie. De peper is nu veel prominenter aanwezig, de zoetige colasmaak meer op de achtergrond. De verpakking is ook veranderd, het zijn nu 3 kleine losverpakte stukken in plaats van 1 reep. Samen nog steeds samen 70 gram. Als je de coffee/cardamom&molle ook lekker vindt, zal je deze ook top vinden.

Kacau - Limoen, Gember & Zwarte PeperKacau – Limoen, Gember & Zwarte Peper

 

bram – 12 maart 2020

De Lapsang souchong van de chocolade; voor liefhebbers van de geur en smaak van een rokerig houtvuur erg aan te raden. Maar laat hem niet te lang in de kast liggen, want de rokerigheid neemt redelijk snel af.

Krak 70% Papoea Nieuw GuineaKrak 70% Papoea Nieuw Guinea

 

Anne – 10 maart 2020

Intense chocolade, toch heeft ‘ie ook wat zachts en ook al is deze chocolade wel wat bitter er zit ook een smaak aan die ik nog niet kan plaatsen. Het straffe van sommige rode wijnen, maar tegelijk ook een warme smaak. Speciaal, maar zeker geen alledaagse chocoladereep.

Dormouse Guatemala 100%Dormouse Guatemala 100%

 

 

Instagram
Chocoladeverkopers
Facebook
Email
Copyright © 2020 Chocoladeverkopers, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp