Copy
View this email in your browser
Beste chocoladeliefhebber,

Een bijzondere kortingsactie ter ere van de Bijzondere Chocolade Avond van komende donderdag in Nijmegen. U bent van harte welkom, zie onderaan.

Als u er donderdag niet bij bent biedt deze kortingsactie een uitstekende kans voor een proeverijtje thuis met vrienden & familie!
 

Twee prachtige Nederlandse chocolademerken die hun chocolades maken met volledige  aandacht voor smaak, origine, mens & natuur. 


Veel proefplezier!

Paul & Emma.
Uw Chocoladeverkopers


P.s. de kortingspercentages zijn afgerond. We hebben voor ronde bedragen gekozen om het nog makkelijker te maken. Op de ene reep dus iets meer korting, op de andere ietsje minder.
Bijzondere Chocolade Avond 2 
donderdag 13 december


Locatie: The Chocolate Bar, Honig Complex, Nijmegen
Tijd: 19:30-21:30
Kosten: € 3,-
Te gast:
Mark van Krak Chocolade  werkte eerder in diverse (sterren)restaurants. Zijn interesse in chocolade begon daar maar ging veel verder. Nu maakt hij van cacaoboon tot reep een hele reeks bijzondere origine chocolades. Daar horen we graag meer over!

Chocolade distributeur Erik Sauer is met zijn bedrijf El Sauco al sinds 2007 bezig met bijzondere chocolade. Eerlijke chocolades (waaronder Original Beans) via directe handel maar ook met direct contact met de cacaoboeren - hij is elk jaar weer op cacaoplantages in Zuid-Amerika en elders. Zijn reizen leveren ongetwijfeld interessante gespreksstof op!

We verwelkomen u graag donderdag! Een ticket reserveren kan hier.

Van buiten Nijmegen? Het Honig Complex is prima bereikbaar,  op loopafstand van het station. Ter plekke kan vooraf ook prima gedineerd worden. 

>> Reserveer hier uw ticket(s). << 
De essentie van de bean to bar chocolade revolutie
  • De ongelooflijke diversiteit in geuren en smaken
  • Meer proeven, minder snoepen
  • Kwaliteit boven kwantiteit: geen bulkcacao maar bijzondere origine cacao, geen grote fabrieken maar kleine artisanale chocolademakers
  • Directe link tussen cacaoboer -> chocolademaker -> consument
  • Betere prijs, directere en transparante handel
Lees meer over bean to bar en origine chocolade

Copyright © 2018 Chocoladeverkopers, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp