Copy
Tibor Szántó chocolade. Chocoladeverkopers Nieuwsbrief.
View this email in your browser

Wij willen onze laatste voorraad Tibor Szántó chocolades graag met u delen.


Beste klant,

Tibor Szántó overleed in februari. Wij denken nog vaak aan deze Hongaarse chocolademaker. Zijn warme uitstraling en persoonlijkheid mochten we een aantal keer meemaken, en van zijn chocolades genieten wij sinds we ruim twee jaar terug als Chocoladeverkopers begonnen.

Tibor is en blijft voor ons een inspiratiebron, en een van de drijfveren om onze liefde voor goede en bijzondere chocolade uit te dragen.

Veel inspiratie krijgen we ook van u, onze klant. Wij krijgen als Chocoladeverkopers zoveel mooie reacties, vele herhaalbestellingen, leuke vragen, tips etc etc - en halen veel energie en plezier uit het beantwoorden van uw mailtjes, het verzenden van pakketjes en de stapje voor stapje groeiende interesse voor onze webwinkel en bijzondere chocolade in het algemeen.

Graag delen we deze chocolades, die zoveel voor ons betekenen, dan ook met u.

Voer bij het afrekenen in onze webwinkel de code 'Tibor' in en u krijgt een chocoladereep van Tibor Szántó gratis meegezonden. Het maakt daarbij dus niet uit wat of hoeveel u bestelt.

De chocolades die wij meezenden zijn Wiñak Ecuador 70%, Madagaskar Ambolikapiky 70% en Cuba Baracoa 70%.

Mocht u wel graag een reep van Tibor proeven maar niet willen bestellen. Ook dat is mogelijk: Stuur ons een mailtje met de tekst 'Tibor Szántó' en uw adres. U kunt dan tegen verzendkosten een reep toegezonden krijgen.
 
Verder hebben wij nog enkele andere van Tibor Szántó's chocolades voorradig. Onder meer 88% en 100%.  Deze blijven vooralsnog bestelbaar.

Al deze repen worden natuurlijk niet meer gemaakt - meer dan ooit geldt: zolang de voorraad strekt.

NB. Wij vragen al wie deze chocolade in ontvangst neemt om met (extra) aandacht te proeven.
 


Meer nieuws?
Deze nieuwsbrief wilden we graag geheel aan Tibor Szántó wijden. Daarom dit keer geen uitgebreide omschrijvingen van nieuwe chocolades.

Wel veel nieuwe chocolade in ons assortiment, van Chocolate Tree, Original Beans, Alexandre Bellion, Georgia Ramon en later deze week ook nog Naïve, maar dit mag u zelf ontdekken in onze webwinkel. Zie aldaar ook de categorie nieuwe chocolade.

Dag hoor,

Uw Chocoladeverkopers
Paul & Emma.
Copyright © 2017 Chocoladeverkopers


Wijzigen hoe je de nieuwsbrief ontvangt?
Je kan je voorkeuren veranderen or afmelden van de lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp